Denizpak Ebbruc çok güzeller aynı tarak setinden bende aldim kundağı çok tatlı Allah’ım huzurla mutlulukla kullandirmayi nasip etsin ❤️❤️
Ebbruc Denizpak yaaa aldın mı sende , çok beğendim minnoş minnoş tararız artık saçlarını 🥰 Amin aşkım hepimize nasip olsun inşallah kullanmak, giydirmek ❤️
Hka_hilal Denizpak bana da öyle valla çok iyi geliyor ❤️ ben belki bugün bavulu hazırlarım ama emin de değilim belki haftaya hazırlarım 😅
Hka_hilal Huzurluve valla öyle istersen dünyanın en dikkatli insanı ol biraz da bünye meselesi 😓 benim hayatım boyunca hep böyle maalesef 😢
Ebbruc Dugme23 başka bi doktora görün istersen ama kokulu falan değilse çok dikkate almıyolar genelde
Denizpak Dugme23 kuzu eğer ulusamadiysan ve yoğun bir sarı akıntı varsa kadın doğum acil e git devlete alttan bakarlar en kötü fitil verirler devlet hastaneleri sevmiyorsan eğer ben gibi özele gidebilirsin başka doktara 🙏
dabaxy Hka_hilal sen olmasan şu enfeksiyonu ne kafama takardım diye düşünüyorum.Bir haftadır antibiyotik kullanıyordum 12 olan lökosit 18 olmuş ve benim hiç şikayetim yok artık vücudumun ürettiğini düşüneceğim. 😅Doktorum üç günlük bir antibiyotik daha verdi ufak bir destek yapcam dedi korkulacak dereceler değil dedi. Bende dedim kendime Hilal’i düşün o ne güzel geçiriyor günlerini dikkat edince oluyor az kaldı böyle böyle geçecek günler motive ol motive ol 🫡😍😍
Hka_hilal dabaxy ahahhah 😂😂 geçer canım geçer hamilelik maalesef bizi enfeksiyona yatkın hale getiriyor. Ama çözülüyor. Antibiyotikler takviyeler çözüyor. Kültürün temizse doktoruna sorsana piyeloseptyl kullanabilir miyim diye? Çünkü antibiyotik değil idrar steril edici bi ilaç ve çabucak temizliyor idrarı ben memnunum.
Hka_hilal Ebbruc cihaz geldi karnımı dinledim aynı nst’deki gibi çok iyi çok beğendim. @Tomucuk12 @Denizpak 🥰🥰
dabaxy Arblg merhaba ben acil serklaj olanlardanım 21’de oldum yarın 25 olcam inşallah. Ufak bir idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum onun dışında herşey yolunda şükür. Sağlıkla kucağına, kucağımıza vaktinde alalım inşallah ♥️😊
Dugme23 Denizpak @Ebbruc teşekkür ederim kızlar Ya gün içinde düzenli gelmiyor arada ve serçe parmak kadar
Denizpak Dugme23 sırf sarı ve koku varsa git bekleme ama şeffafin içinde aziciik sarımsı lik oluyorsa emin ol hepimizde var 😘 durumuna bak eğer yogunsa bekleme
Dugme23 Geçen sol yarafımda ki ağrı için gittim böbrek kum döküyor dedi ondan önce kadın doğum acil kontrol etti alttan kontrolü kabul etmedim
Ebbruc Dugme23 vajinal mantar var mı yok mu bakmak için alttan muayene etmeleri gerekir ama aklında olsun
Dugme23 Ebbruc anladım mantar olsa kaşıntı koku olması gerekmez mi Serkaljlı olduğum için korkuyorum herkesin Altan muayene etmesine gönlüm el vermiyor