Hka_hilal Nuraaaay11 canım progestanın da iğnesi var. Ben de haftada bir progestan iğne 11 haftalıktan beri günde 3 kere progestan içiyordum. Geçen hafta ikiye düşürdü. Biri fitil gece biri sabah olacak şekilde devam ediyorum. Haftalık iğnem de devam ediyor. Progestan yasaklanmadı proluton yasaklandı. Onun dışında 28 haftaya kadar endol kullandım şimdi de günde iki adalat kullanıyorum kasılmalar için.
Ebbruc Nuraaaay11 pruluton bende kullanıyodum , toplanınca progestan 50 mglık iğneye çektik bide hapla destekliyoruz şimdi
Ebbruc Denizpak o da bilmiyo 😂 haftaya heralde bende dedim bari sonraki perşembeye denk getirde torununu görmeye beraber gidelim 😂😂
Hka_hilal Ebbruc valla yordun kendini dikkat et çok da yorma 🥰 bizimki de benim mideme ya ayağını ya totosunu dayıyor zor nefes alıyorum ama çok şükür evet bugün de bitti çok şükür 🥰
selencinaar Ebbruc inşallah valla yat yat kurudum😂 artık biraz hareket ediyorum ya 1 ayı geçince bi özgüven geldi🤣 geçenlerde bebişe bişeyler almaya gittim ama oturdum ordada baya sanırım çabuk ağırlaştım🤣
Ebbruc Hka_hilal bibsin emzikleri de güzel evet 🥰 ama o şekildeki emzikler ağız yapısını bozuyomuş falan
Ebbruc Hka_hilal mide yanmaları, şişkinliği yetmiyo onlarda destekliyolar , yaramaz oğluşlar😂🥰 yorulmadım o kadar ama dinleniyorum kuzum şimdi
Ebbruc Hka_hilal bende uyku geçişleri sırasında falan kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım 😂 evet şekilleri çok güzel, kız bebek için olanlar özellikle 🥲
Ebbruc selencinaar bide insan daha çabuk yoruluyo artık psikolojik mi bilmiyorum 🥲 evde temizlik , yemek vs yapıyorum yorulmuyorum çok ama dışarı çıkıp biraz yürüsem hemen bi oturma, dinlenme ihtiyacı hissediyorum 😂
selencinaar Ebbruc neyseki yanlız değilmişim ama ben çok sık çıkamıyorum çevremdeki herkes hastalıklı gibi davranıyor bana onlar dahada cok yoruyor beni evi dip bucak temizlesem yorulmam yani
Ebbruc Denizpak amacım hazırlığa yardım etmesi aslında ama işte bakalım ne zaman gelecek 🥲 torun benim için bahane şuan 😂
Tomucuk12 Ebbruc canım iyiyim çok şükür biraz şu enfeksiyonun devam ediyor idrarla ilgili herhalde bütün gün yattım dünden beri💓🫣
Ebbruc Tomucuk12 çamaşırsız gezmeyi denedin mi, bide şu cranberry takviyesinden alıp kullan istersen kuzum
Hasibe-- Tomucuk12 bende de kaşıntı başladı ama onun haricinde enfeksyon ile ilgili bı belirti yok fitil kullanıyorum onla alakalı mi anlayamadım ilk serklaj olduğumda olmuştu o kremleri kullanıyorum şuan sizde ne gibi belirtiler oldu
Hka_hilal Tomucuk12 aslında sen de benim gibi enfeksiyon hastalıklarına gitsen bak benim de hem idrar yollarında hem de vajinada enfeksiyon vardı kültürlerimde ürüme olmuştu. Damardan verdikleri antibiyotik çok iyi geldi kasıklarım rahatladı.
Denizpak Ebbruc gelince rahat edersin biraz bende ishal başladı eşimle ikimizde pırasa yemistiik dün çok fenayım yarın doktor kontrolü Varya oraya saklıyorum kendimi yoksa şuan bile gidesim var valla