Sumisali_ Sumisali_ üzülmeyin durdururlar mutlaka 34 haftalıkken bende de olmuştu serumla müdahale ediyorlar.Edilmese bile haftanız içinde endişe etmeyin ben ilk kızımı 35+4 te doğum yaptım bir sorun yoktu.Çok geçmiş olsun sağlıkla zamanında gelir inşallah 🤲
Serapazraege 2princessmother hastaneye hangi şikayetle gittiniz acaba. Sizide yormak istemem ama adet dönemi sıcak basması gibi sıcak basıyor hafif kasık ağrılarım bel ve sırt ağrılarım var
2princessmother Serapazraege bire bire aynı yürümekte zorlanıyorum çok baskı hissediyorum terliyorum bel ağrısı ve sık tuvalete çıkma 🥺 Kusma şikeyetiyle geldim serum için nstye bağladılar böyle çıktı Mide yanması çok kusturdu dün kan kustum artık ondan geldimm canım
Serapazraege 2princessmother aynı şeyleri yaşıyorum dün gece bende bu şekilde kustum boğazım hala acıyor o derece
Serapazraege 2princessmother Allah razı olsun cevabınız için en azından bileyim ki önlem alayım. Rabbim sizede güç kuvvet sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
2princessmother Serapazraege Allâh senden de razı olsun canım Allah’ım hiç kuvvet versin herkese sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🤲