Anneadayiii__ Selinben bende doğum yaptım bebeğim 7 aylık hala genişleme var ondan merak ettim ne kadar olduğunu genişlemenin biliyor musun
3girlsb Selinben erkek bebeklerinde oluyor normal karşılanıyor demişti doktorum ama kız bebeklerde ileri büyüme varsa takip yapılıyor dedi
3girlsb Anneadayiii__ canım erkek bebeklerinde oluyormuş sünnet ile düzeldiğini söyledi doktorum sünnet yaptırdınız mı ?
Anneadayiii__ 3girlsb canım tek böbrekte genişleme var bizim iki böbrekte değil ondan dolayı sünnet demedi doktorumuz
Ervaidil Anneadayiii__ 23 haftalık hamielyim bana da söyledi doktor ama korkulacak birşey olmadığını dile getirdi kızım olucak
Anneadayiii__ Ervaidil doğumdan sonra bakıyorlar zaten küçülme oldu mu olmadı mı diye geçmiyorsa ilaçlı film çekiyorlar
Ervaidil Anneadayiii__ umarım birşey olmaz bütün bebişlerimiz sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin inşallah
3girlsb Anneadayiii__ bana doktor normal ultrasonda tek böbrekte çok hafif var söylemesem bile olur dedi ama ben tabi bir kaç doktora daha gittim hepsi aynısını dedi ciddi bir durum yok önemli olan ilerliyor mu sizin ki canım takiptemisiniz ?