bebegimd7 Öncelikle hamile degilim. 1 aydır kilo almaya çalışiyorum. İlk başlarda güzel gitti 3 kilo falan aldım. Ben kilomun artmaya devam edeceğini düşünürken bugün tartıda kilo verdigimi gördüm. Gerçekten neyapacagimi bilmiyorum. Diyetisyene falan gerek yok inanın o kadar yiyorum ki kalorili şeyler yemeğe dikkat ediyorum yani bundan fazla yiyecegim birşey yok benim diyetisyen neyapsin. Ben zayıf biriyim ama beslenmeme dikkat edince güzel kilo alırdım şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Tamam kilo almamayi anlarımda bu kadar yeyip nasıl kilo verebilirim ki? Vücut neyapiyor bu yediklerimi. Bi hastaligim falanda yok
littlemiddle bebegimd7 Bi hastaligim falanda yok Doktorlar bu durumlarda kilo alamamayı değil, sebepsiz kilo vermeyi önemsiyorlar. Belki altında yatan bir neden vardır, tiroit vs gibi. Diyetisyene değil, dahiliye doktoruna gidip durumu anlatın gerekli tahlilleri ister.
Aylaa123 bebegimd7 troid testi yaptırın bence . Ayrıca kalorili şeyler yemenizre önemli değil boy kilo oranınıza göre kalori fazlası almanız gerekiyor onun içinde diyetisyen desteği alın bence . Benim eşimde çok zayıf çok yemesine rağmen hiç kilo almıyor bünye olarak ama son zamanlarda aşırı kilo vermeye başladı yediği halde test yaptırdık troidleri çok yüksek çalısmaya başlamıs ve hastalık yeni oluşmus
Pitircigim bebegimd7 tiroidlerinize baktırdınız mı? Hızlı çalışıyor olabilir. Hormon testi yaptırın eğer yapılmadıysa
bebegimd7 Aylaa123 Boyum da çok uzun değil. İnanin ben bundan fazlasini yiyemem. Yeni doğum yaptim tiroidim olsa hamilelikte belli olmazmiydi?
Aylaa123 bebegimd7 sürekli test yaptırmadıysanız olmaz ayrıca yeni dopum yaptıysanız emzirme zaten çok kalori yaktıran birşey yediğinizi emzirerek yakıyorsunuz demekki önemli olan fazla yemekte değil değerlerinize baktırın dahiliyede ona göre sonucunuza göre beslenme listesi alırsınız
bebegimd7 Aylaa123 emzirmiyorum. En iyisi baktirayim. Gerçekten çok üzüldüm. Kime söylüyorum sanki çok normal gibi tepki veriyor. Bu kadar yiyipte kilo vermenin nesi normal anlamıyorum.