Serays sonsuzmasalim eltim suni sancı aldı ve normalle sonuçlandı doğumu. Burada da okudum bir çok kişiden suni sancı ile normal doğurdum diye
sonsuzmasalim worin Sudem hala doğuramadım sancılarım azaldı geri ve antibiyotik verdiler suyum geleli oluyor baya diye🙄 birazdan nst çekip belki bir hap daha verecekler🤷🏽♀️
Kanarya Pnrmhmmd kuzenim umreye gitmişti o getirdi bana, ama istanbulda aktardan alan arkadaslarımda var.
Pnrmhmmd Kanarya yaa bende alsam Ankaradayım 2. Doğumum açılmak çabuk olması için istiyorum ilkınde 2 günde ancak oldu
sonsuzmasalim AygyulSina sancilarim 4dkda bi gelmeye basladi ama hala gelmedi oglum😔 resmen 20 saattir sanci cekiyorum🙇🏽♀️
sonsuzmasalim AygyulSina 30 saat suni sonrasi acilma sadece 3cm olunca ve suyum patlayali da cok olunca bebegin kalp atislari da kötülesince sezeryana alindim. cok sükür suan ikimizde iyiyiz💙
AygyulSina sonsuzmasalim hayirlisi boyleymis cnm onemli okan sizin iyi olmaniz. Hayirli ugurlu olsun allah anali babali büyütmek nasip eder insallah ❤
a-a-my-h_dmr sonsuzmasalim Rabbim size bağışlasın inşaallah meleğini canım. Çok geçmiş olsun. Doya doya kokusunu içine çek😍💕💕