sonsuzmasalim worin su patladiktan sonra baktilar 1cm olmustu bile ve kafasi dogum kanalina iyicene yerlesmis🙈 her 4-5 dakikada bi sancim geliyor insallah gece dogururum😍 ikinci hapi vermediler bile 😅😅
Irmakelizim06 sonsuzmasalim sancıyla birlikte açılma oluyo bendede 1 hafta öncesinde çatı muaynesi oldum hiç açılma yoktu ahududu yaprağı yumuşatmıstır sancıyla kolayca açılır
sonsuzmasalim Irmakelizim06 benim sancilarim vardi ama acilmam yoktu🙇🏽♀️ 35 haftalikken ahududu yapragini ictim ama yumusatmadi hic🤷🏽♀️ bakalim dogumum nasil gecicek yirtilacakmiyim o kadar 🤨
worin sonsuzmasalim açılman ilerlemiş mi:) ayyy sabah kalkıyorum bebişin kucağında inşallah 😬ne güzelll 😍🙏🏻
sonsuzmasalim worin bilmiyorum maus hic bakmadilar daha alttan. gece 3de yine bakilacakmis eğer açılmam ilerlediyse bırakacaklar böyle ama eğer açılmadıysa o zaman bir hap daha verecekler hızlandırmak için🙈
worin sonsuzmasalim inşallah ilerlemiştir:) canın sıkılmıyor mu kız 😬😂 bist du im kreissaal oder in deinzimmer? 😬
sonsuzmasalim worin odamdayim tv izliyorum🤣 kreissaal‘da da durabilirdim ama orda canim sikilirdi. agri kesici verdiler grad weil es schon sehr weh tut🙇🏽♀️
sonsuzmasalim worin Sudem hala doğuramadım sancılarım azaldı geri ve antibiyotik verdiler suyum geleli oluyor baya diye🙄 birazdan nst çekip belki bir hap daha verecekler🤷🏽♀️
Kanarya Pnrmhmmd kuzenim umreye gitmişti o getirdi bana, ama istanbulda aktardan alan arkadaslarımda var.