Anneler benim sorum şu 2ci hamileliğim aslında neler alacagimi biliyorum fakat yenidogan kıyafet aldim e bebekten 50cm ,1 aylik olmadigi için beden olarak 56cm. Simdide pisman oldum nekadar giyebilir zaten ilk oglum 51 cm dogdu bu da öyle doğarsa nasıl giydiricem. Sizin önerileriniz neler? Yenidogan aliyor musunuz?
Bebek kiyafeti yenidogan alınır mı?
Bebisiminannesii valla canım hep 0-3 aldım hiç yenidoğan almadım. Benim oğlumda 52 cm doğmuştu dediğiniz gibi buda öyle olursa çok kısa giyer. Oğlumada yenidoğan almamıştım hep 0-3 almıştım öyle bariz büyük olmadılar normal olmuştu. Büyük olanlarıda biraz daha toplanınca giydirmiştim
- Düzenlendi
Mhtpdrmz06 cok teşekkür ederim cvpladiginiz icin. Aslında 1 zibin ,2 tane 5li hastane çıkışıve body patikli alt aldim diğerleri 3 ay aldim. İade etsemmi diye düşünüyorum cokta beğenerek aldim ama 2 hafta fln giydirip bi köşede dursun istemiyorum. İlk cocugumda zaten 3 aylıkken 6 ay 6 aylıkken 9 aylik.elbise giydiriyordum
Bebisiminannesii yeni dogan 01 ay almak bana biraz saçma geliyor cünkü 1 ay içine tam olsun diye almak ne bileyim onun yerine 0 3 ay alım ilk haftalar büyük oluyor ama sonradan yakalıyor
50 cm hiç almadım hastane çıkışımız var 3 tane onlarda da 0-1 ay 0-3 ay yazıyor 50-56 cm olarak diğerlerini 2-4 ay olarak aldım genelde
PinkBerryy ben hic gormedim ondan ya hep 0 ay aldim umarim kizima olur
lidyaa30 Kitikate ve Tinylambden aldım
Miniklerinannesiyim bencede öyle bebek hemen büyüyor zaten giydiremiyoruz bile doya doya aldiklarimizi
lidyaa30 insallah ama iste en fazla 1 ay giyer
Bebisiminannesii sizin 2. bebeğiniz illa ki diğerinin eskileri vardır. Ama benim ilk bebeğim ve ben 2 takım aldım. Hiç almamazlik edemedim. Diğerlerini büyük aldım ama. Kıyafetler bu kadar pahalı olmasa da heveslerimiz içimizde kalmasa keşke. Su ekonomide durup bunu ne kadar giyecek kaygısı yaşamak kötü bir durum bence
PinkBerryy hmm belki markasına göre değişiyor olculeri 0-1 ay 50cm ztn 1ay 56 cm, 3 ay 63 cm.
- Düzenlendi
Rabiamina ilk bebegimin yeni elbiselerini hep kaldırdım bi valize koydum hepsi yepyeni cok güzeller bisurude almistim ama ne yazık ki yurt dışında yaşıyorduk ve tasindik hepsi orada kaldı. Henuz getiremedik getirebilir miyiz de bilmiyorum bebek dogana kadar. Oyuzden mecburen yeni alacağım:/ hersey cok pahali dediğiniz gibi
Bebisiminannesii kötü olmuş sizin için. Getirseniz ayrı masraf getirmeseniz de masraf. Hayırlısı olsun.
Bebisiminannesii valla babam sen kucuk bisey dogurursun alduklarinin icinde kaybolmazsa iyi diyor 19 yasinda 44 kilo 4 aylik bir hamileyim minik bebek bekliyorlar benden
Bebisiminannesii aynen ben genellikle patiksiz aldım ki daha cok giysin diye👆
lidyaa30 yaa daha küçükmussun annemle benim aramda da 20yas var arkadas gibiyiz. Saglikla kucağına alirsin insallah :)
Miniklerinannesiyim evet mantikli
Bebisiminannesii tesekkur ederim benimde annemle aramda 21 yas var hep abla karfes diyorlardi sanirim kizimla bende oyle olucam
Bebisiminannesii yenidoğan kıyafetleri bebeğim sadece 1 ay giydi erken doğmasına rağmen sadece 1 ay giydi giymedikleri bile var
Benim ilk gebeliğim henüz bilmiyorum ama ben hastane çıkışı aldım 3 tane , 2-3 takım da hediye geldi 0-3 ay bunların dışında hep 3-6 aylık aldım gözüme çok küçük görünüyor birde herkes küçük alma çok hızlı büyüyor diyince almadım korkudan alıp giydiremeyeceksem niye bosuna alayım ki doğumdan sonra büyüdükçe alırım ihtiyacına göre