orkidemm_ Mnkk ben hsg sonrası hep adetim gecikti sandım meğer hamileymişim hatta postlarım var girip bakabilirsin
Mnkk Gecikme yaşayan oldu mu ? Bir de reglinin tüm belirtileri var sadece bu ay tek fark yüzüm çok sivilcelendi
Meriveannesi orkidemm_ ayyy nolur dua edin bana bende çekildim duphaston da kullanıyorum regl oldum ama 🥺
Mnkk orkidemm_ yaaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah bugün ikinci günüm olmam gerekiyordu olmadım test yapmaya korkuyorum ya yoksa diye bir de tüm regli belirtilerim de var.😢
orkidemm_ Mnkk iki ihtimal var evet regl geciktiriyormuş ama gebelikte olabilir yani bunun için test yapman gerek
Mnkk Meriveannesi hiç moralinizi bozmayın daha ikinci üçüncü dördüncü ay var ikinci ay da olabilir ❤️❤️ anne olmak isteyen herkese o kadar dua ediyorum ki 🙏🏻 rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻
orkidemm_ Mnkk benim tamamen afet belirtisiydi tamamen o yüzden ihtimal vermedim ama tek fark sivilcelerim hiç gitmedi arttı yüzüm çok kötü oldu
Mnkk orkidemm_ yaaa benimde şuan öyle içim içime sığmıyor kalbim çarpıyor yarın olsun test alacağım nolur dua edin sevincim yarım kalmasın 🤲🏻