Leylaaa_46 35 +2 olduk ve artık gece acıkmalar başladı 11 gibi olsa tost yapıyorum da şimdi acıktım ne yesem diye düşünüyorum. Bu saatte acıkınca ne yiyorsunuz
Ytsnzy Leylaaa_46 geceler uzadı tabi yemekten sonra 3 tane hurma yedim çayla bir saat önce de kocaman 250 gr elma yedim biraz tutuyor 😂 37 haftalık oldum bende
Cnhavva nur53___ kiz ben gebelikten once butun ekmekten yapip yiyodum 57 kiloyla gebe kaldim sonrasinda bi istahsizlik geldi sabahlari zaten istesemde adam akilli yiyemiyorum aksamlari midem daha rahat gunluk ne bulsam onu yiyorum 🤦🏻♀️
Pinarkorkmazer Leylaaa_46 elma beni de daha çok acıktırıyor başkalarını nasıl tok tutyyor bilmşuorum ben acıkırsam peynir ve kuruyemiş yiyorum geceleri hem kilo yapmaz hem sağlıklı
Leylaaa_46 Papatyamm63 bende az ekmeğin arasına peynir reçel koydum yedim 🤭🤭 afiyet olsun yarasın bebişimeze 😂
Busra5354 Leylaaa_46 39+6 olduk geceleri acıkınca sarımsaksız cacık yada salatalık yiyoruz direk hem uykumuzu getiriyor son zamnlarda uyumak zor oluyor bu şekilde daha rahat. Yada elma yiyorum ben 🫣🥰
Yagmur223 Keşke bende aciksam iştahım bir türlü acilmiyor ne yersem ardından mide bulantısı yaşıyorum gerçi açken de midem bulanıyor ama bilmiyorum ne yapcam aşırı acikmadan bişey yemiyorum o da zorla işte 35+5