Elifece o zaman sizin için en doğrusu sezeryan olur doktorum da eğer muayeneye etmeme izin vermezsen sezeryan olursun dedi çünkü kolay bir durum değil çok iyi anlıyorum sizi hele ki vajinusmustan sonra ben cesaretli olmaya calisicam biraz

NazliKanber07 Gözünüz aydın hayırla büyüsün inşallah darısı bizlere.Epuduralin herhangi kalıcı bir yan etkisi vs var mı?

NazliKanber07 ay kız bu kadar kolay mi oldu o zaman ben hep hamile kalırım vallahi , 25 haftadayim diyorum kolay olursa hemen yine isterim 😂😂 çok korkuyorum dogumdan ☺☺

[bilinmeyen] inşallah🙏🏻 Tabikide uyuşma oluyor ama ben yürüyemicek kadar hiçbişi yoktu 1 2 saat sonra o uyuşma vücündan yayılarak gidiyor

Elifozen sağol canım amin 🙏🏻 İlk önce belime epidural katater takıldı ondan sonra serum la suni sancı verildi ilk önce hafif hafif veriliyor ama sonra sıklaşıyor sancılarınız 4 5 cm olunca kataterden uyuşturucu yani ağrı kesici iğne yapılıyor ve 10 dk sonra ağrınız diniyor herkesin mi öyle oluyor yoksa bir tek Benim mi oluyor bilmiyorum bir buçuk saat içinde açılmam 8 9 cm oldu ☺

Ay. Bnmde 19 günüm var hayırlısı ile doğum yaptımda buraya yazmak için sabırsızlanıyorum kızlar doğum yaptım diye 😂😂😂😂 #Egem💙🙏👶

Asya yok hiç hissetmiyorsunu çıkarken Doğumhaneye alındığımız zaman tekrar dan uyuşturma iğnesi yapıyorlar ki yapmazlarsa siz ağrı duyarsanız söylüyorsunuz hemen tekrardan iğneyi yapıyorlar sadece ıkınma kısmı kuvvet isteyen bişi onda da başarılı olursanız korkulacak hiçbirşey yok ☺

NazliKanber07 hayırlı olsun maşallah 😍doktorunuz kimdi hangi hastane de doğum yaptınız

18 gün sonra
    2 yıl sonra