Hafsa02 aysell56 18 se az mis Ben doğuran a kdr otuz olur sanıyordum Sürekli fikir değiştirdim artk sıkıldm ya nyse
ozlem_2727 Hafsa02 kesinlikle öyle doktora şiddeti asla onaylamıyorum ama bazısı böyle davranınca insan içten içe. Hak ediyorlar diyor
Miyiz-97 NCR’de takipli hastayım. Normal doğum için 16 bin küsür sezaryen için 25 bin fiyat verdiler.
Hafsa02 Miyiz-97 bnde Nazan hanıma gidiyorum bakacağım duruma Sizin doğum ne zaman kasima kdr artArmi acaba
Miyiz-97 Hafsa02 Benim doğumum 28 Ekim’de olacak nasipse artacağını pek sanmıyorum yine de sorabilirsiniz danışma bilgi veriyor
Miniklerinannesiyim Nursel_2738 ben gitmedim cnm hiç bi akrabamız dogum yaptı 3 ay oluyor 30a yaptı yanılmıyorsam ben şehir hastahanesine gidiyorum
ozlem_2727 aysell56 normal doğum uygun muş aslında ama benim sezeryan olacak gibi ya bakalım hayırlsıı
ozlem_2727 Aybike-ylmz çatal var diyorlar ama sancı çektiğin doğurduğun ve sonrasında kaldığın odada gerçekleşiyor herşey kötü davranma her devlet hastanesi için söyleniyor zaten ya
Aybike-ylmz İkinci doğumum ve normal doğum ilki özeldeydi şimdi ücretler uçuk devlete gitmeyi düşünüyorum ve korkuyorum