Derin_88 Bir de ben sorayım arkadaşlar Eşim Türk ismi istiyor Ama herkeste Alp var 😅 Asaf düşündük (Arap ismi evet) Safa düşündük Eşim Arın dedi ama soyadımız da Derin Arın Derin çok kafiyeli gibi bilemedim var mı güzel anlamlı isim önerileriniz ?
aysenurx Derin_88 Tunahan Mete Çağatay Selim Çınar Doğan Gediz Kağan Mert Oğuz Onur Poyraz Pusat ben bunları buldum
Mine09 Derin_88 bizde a ile baslayan bir isim bakiyorduk Arda dusunuyoruz suanlik fikir olabilir size de baska isim onerisi vereyim : Artun, Aytek, Ahlas ,Alpay, Atlas 🙏🏻
Suracobann Derin_88 benim de oğlum olucak Batı koyacagız ama yanına da Berk istiyorum eşimi ikna edersem 🩵😂
anne_adayi_37 İlk oğluşumun ismi Aziz çınar. İkinci oğluşuma bende isim arıyorum 34 haftalık olduk. Eşim çok ağır isimler söylüyor istemiyorum 🫣Kerem ismi hoşuma gidiyor Devran ismi ,Yamaç ama hala bilemiyorum 🤭🤭
Derin_88 Berr Allah’ın ismi Ber i alıp Alp le birleştirince kendimin uydurduğu bir isim oluyor BerAlp :) sanırım Türkiye’de bu ismi kullanan kimse yok hal böyle olunca da emin olamadım :s
Derin_88 Babam Hikmet dedi amlamı çok güzel aslında ama böyle yaşlı amca ismi gibi geldi Neyse listeye ekleyeyim belki beğenen olur hikmet İmran Kayra Çınar Çıray Kayran Kaan Tuğra Aktuğ İrfan
Beybigokce Derin_88 37 haftalık olup hala oğlumun ismine karar vermedik eşim ağır isimler söylüyor kabul etmiyorum die oda benim söylediğim isimleri kabul etmiyor doğurcam hala belli değil ben aras Atlas adar die düşündüm eşim hiç bir ismi kabul etmiyor
anne_adayi_37 Beybigokce ayyyy aynı bizimde o söylüyor ben diyorum çok ağır .ben söylüyorum olmaz diyo napcaz bilmiyorum 😀