Zeynep6095 Leylaaa_46 öteki doğumum da cidden bütün evi yapmştım halıları sermiştim sonra nişan gelmşti 😁 bu sefer de dedgnz gbi yapmak lazım cidden yarın bi dip köşe yapayım bende
Hatice-06 Belgin12 vallaha bizde de tık yok 40+1 deyiz hatta şuan bi kasık ağrılarım var ama gidip gidip geliyo az önce sıcak duşa girmiştim çünkü belki ondan da olabilir bilmiyorm ama gelmezse de pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyorm kontrol için
neslsah-1 Belgin12 37+5 iz benimde genital bölgem çok ağrı yapıyo arada beliöden bacaklarıma sancı vuruyo geceleri flan onun dışında kasık bölgem ağrı yapıyo alt karın kısmım bide bugün leke geldi galiba emin değilim ama takipteyim bakalm
Busra5354 Belgin12 bende 39+6 oldum. Çok zorlanıyorum günde 2 saat zor uyuyorum yatsam lavaboya kalkıyorum dönmeye kalksam bel agrısından dönemiyorum. Genital bölgem zaten agrıyor adım atıcak gücüm yok. Ama genede az kaldı sabır diyorum. 🥹
fatma_eco Belgin12 vallahi ben kizima hamile iken 39+5 hiç ağrım falan yoktu gayet rahat geçti hamileligim karona yüzünden sezeryan olmak zorunda kaldım yoksa doktor beni bekletecekti