Pelnztrk Arkadaşlar ben kahveden ziyade çayı çok seven insanım günde max sabah akşam olmak üzere 4 bardak içiyorum sizce normal mi , azaltmak gerekir mi
Minimalist03 Pelnztrk Ben de öyle kahve içmiyorum ama cayı sabah aksam ¾ bardak içiyorum bazen 2 /3 kupa dayanamıyorum açık içiyorum inş zararı yoktur
kindacute Pelnztrk kafein bebeğin gelişimini olumsuz etkileyen bir şey, arada dört bardak tolere edilebilir belki ama düzenli olarak her gün tüketmemek lazım. Bazı gün hiç içmeyin bazı gün bir iki bardak gibi, daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Busakts Pelnztrk günde 4 bardak içiyorum ben de en az ilk hamilelikte de öyleydim hiç Bir sorun olmadı doktorum 1 kahve içeceksen 1 bardak hakkın olur dedi
Tubi1 Kafein erken gebelikte düşük ileri aylarda düşük kilo ile doğuma sebebiyet veriyor 200 mg hamile için önerilen miktar bir fincan çayda 80 mg kafein bulunuyor biraz azaltabilirsin bence canım ☺️ bide yemekten 2 saat sonra içmeyi öneriyorlar demirin bağlanmasını önlüyormuş
Pelnztrk Ay ben çay çok seviyom zaten gebelikte baya kıstım😅 umarım bişey olmadan sağlıkla doğururuz dikkat etmeye çalışcm dha da
Pelnztrk kindacute evet doğru bölmek lazım ama bazen sabah kahvaltı da içiyosam akşam içmemeye çalışıyorum meyve tüketiyorum su süt yada
Sariya07 Bana doktorum güne 2 bardak çay, 1 kahve hakkın var dedi. Fazla içme dedi. Ama ben kan sulandırıcı kullaniyorum. O yüzden de ola bilir
Pelnztrk adatuna valla ben kontrolde max günde 3-4 bardak çay tüketiyorum demiştim. Eğer o gün çay çok içtiysem kahve asla tüketmiyorum yada kahve içtiysem gün içinde akşam çay tüketmiyorum dengelemeye çalışıyorum