XBurcuburcu Ebrubyy yaa kıyamam enn zor sürecler doktorunla görüş istersen anne sağlığıda önemli mide bulantısına iyi gelicek ilaç yazabiliyorlar canım
Medine-96 Ebrubyy bende aynı durumdayım ilaç kullanıyorum ona rağmen bulantılarım var doktorla muhakkak görüş benim doktorum ilaç sayısını arttırdı ( ben arttırmadım tabi 🤭) eğer o da fayda etmezse ya ilacı değiştiririz ya serum takarız dedi. Umarım 3. Aydan sonra geçer
Ebrubyy Teşekkür ederim kızlar doktora randevum var bu hafta bakalım ne dıcek doktor ılac da yazdırmam kesin
hati26 Kelebek18 olmaz inşallah diye düşünüyorum, biraz dinlenince iyi geliyor sanki işe gitmedim rapor aldım
XBurcuburcu hati26 bugün iş yerinde oldu bana. Aniden bir şey giriyor böyle pffss🥴inşallah geçer hepimizin ya
arwen1 Ebrubyy hem de çok fena. Acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum resmen, günde bir tane prilam kullanıyorum ama sanırım ikiye çıkarıcam fayda etmiyor 😕
XBurcuburcu arwen1 yaaa geçmiş olsun @Ebrubyy sana da geçmiş olsun canım. Doktorla görüşün ilacı 2 ye cıkarın olmadı ama ilk haftalsr yediklerimizden çok etkilenmiyor diyorlar. Benim midem bulanıyor kusmuyorum ama böle işte değişik yemek yedikten sonra hele daha da bulanıyor😵💫🥴🤣
Ebrubyy Acıkıyorum yiyemiyorum sürekli bir bulantı ve idrar yolu enfeksiyonu oldum baya kötü geçiyor benim canım
hati26 Kelebek18 10. Haftadayız, biraz mide bulantısı, biraz bel ağrısı, birazcıkta kabızlık ama iyi olacağız 🥹 sizin nasıl geçiyor?
XBurcuburcu Ebrubyy öğrendin mi kuzum nasıl durumlar sizde 🥰ben dün fetal dna yqptırdım kan almaya geldiler 10 15 güne sonuç çıkar dendi bakalım heyecanla onu bekliyorum.