Herkese merhaba kızlar nasılsınız? Ben son adet tarihine göre 5+3 üm. İlk gebeliğim 3 yıllık evliyim. Çocuk yapmayı düşününce eşimle doktora gittim ve değerlerime bakıldı kontrollerimi oldum. Doktorum sağ yumurtalıkda çikolata kisti olduğu söyledi ama gebeliğe engel bir durum değil dedi. Şükür onun dışında herhangi bir sorunum yoktu. Yalnızca 3 ay folik asit kullanıp öyle bebek denememizi söyledi. Bende öyle yaptım yalnızca bir defa korunmasız birliktelik oldu ve hamile kaldım. Çok şaşkınım yani şükür problemimiz yok ama tek sefer de de beklemiyorduk açıkçası. Neyse şükür rabbim bana da nasip etti. Reglim 2 gün gecikince test yaptım ve pozitif çıkınca kan verdim beta 500 çıktı ve doktordan randevu aldım sanırım son adet tarihime göre 3 haftalık bile değildi doktor gittiğim de vajinal muayene ile baktı ufacık kese gördü. 6. Hafta için randevu verdi 30 ekimde gideceğim çok heyecanlıyım. Bende herhangi bir şikayet yok çok nadir arada kasık ağrısı oluyor onun dışında mide bulantısı halsizlik kanama falan şükür bişeyim yok. Çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu. Ayrıca çalışıyorum işim masabaşı ama yine de bende bir değişiklik olmaması bi acaba dedirtiyor? Okadar okudum yazı herkes de mutlaka bi yan etkiler var benim doktorum çok normal olmaması dedi. İstanbul Anadolu yakası medical park hastanesine gidiyorum doktorumun dan çok memnunum heryıl muayenelere gidiyorduk düzenli. Herkes sağlıkla bebeğine kavuşur inşallah 🙏🏻