Sila41_ Tgball benimde hafif kasık ağrılarım var kramp şeklinde belim dün baya ağrıdı bir anda balta vurur gibi ama geçti anlıktı inşallah sağlıkla olur
Blmbyrk Leo1234 bende çok umutluyum üzülmek istemiyorum bi haftadır brlim ağrıyo karnım ağrıyo aşırı akıntım oldu bu durumlar insan delirtir
Leo1234 Blmbyrk benimde hala bel ağrım devam ediyor ve sol kasık tarafımda batmalar oluyor sürekli.. hadi inşallah bu ay pozitifleri görürüz 🙏🏻🌸
Motherscup Kızlar test yapanınız varmı ? Ne durumdasınız benim belim ve kasıklarım hala çok ağrıyor geçmedi birde şişkinlik var
leyl25 Motherscup regl belirtileri gibi şeyler var ama test yapmak için çok erken bat 21 Ekim yarın randevum var dahiliyede gidecektim zaten değerlerime baktırmak için öylesine acaba hcg de istesem mi
Motherscup leyl25 bata 7gün kalmış oluyor gitmişken bir baktır bence bende merak ediyorum ama test yapmamaya direnicem modum düşüyor negatifi görünce
defnevedoruk Sila41_ bat 26. 2 gün önce pik gördüm değerlendirdik. simdi test yapmak icin reglime kadar bekleyeceğim☺️
Bglmmrn defnevedoruk benim ilk ilişkimin üstünden 9 gün geçti hatta olan günü de sayarsak tam 10 gün yumurtlama günlerimde bekliyorum heycanls 11 inde kaset test yaptım negatif çıktı şimdi bekliyorum günü gününe olursam bat 22 😊🌸
defnevedoruk Bglmmrn bencede gününü beklemek daha iyi☺️ benimde ilk ilişkiden 12 gün geçti ama hiç yapmıyorum ki negatifi görüp bosuna üzülmemek için belkide pik günde tutucak☺️