Sila41_ leyl25 bu sabah saat 6 yı 40 geçe falan ilişkimiz oldj zaten ama 1 gün arayla ilişkiye giriyoruz yarın akşam yine 9 da test yapacağım normalde 9 dan 9 a yapıyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
leyl25 Sila41_ bende öğlen 15:30 da yapıyordum testleri innovita testler 12-5 arası öğlen daha net sonuç veriyor sıvı alımını iki saat önce kesiyorum test yapuyorum çıkan sonuç yumurtlama olduğunda o akşam değerlendirdik mesela
leyl25 Sila41_ instagramda minnak kurabiyeleri takip edin orda yazıyor tüm dikkat edilmesi gerekenler
Sila41_ leyl25 bende aynı markayı kullanıyorum buradan 8 10 saatler arasını önerdikleri için 9 a aldık 3 gündür
Bglmmrn leyl25 yok bu benim ikinci geçen regl mden öncede denemiştim olmamıştım oglumde 3 üncü ayimda öğrenmiştim 4 haftalıkken
leyl25 Sila41_ aa bilmiyordum ben instagram sayfasında ilgilenen hanımefendinin dediği saatlerde yaptım
Nisa_90 Sila41_ evet yumurtlama başlamış. Büyük ihtimal yarınkilerde hep koyu çıkıp ertesi gün silikleşir testleriniz. Bugünleri değerlendirin.
Sila41_ Nisa_90 şimdi bu günü sabah 6 7 gibi değerlendirdik geçerli olur mı sence birde bir fğn arayla değerlendirmeye çalışıyorum kaliteli olması için yarın bekleyip diğer gün sabah yine değerlendirsem nasıl olur çok kafam karışık
Nisa_90 Sila41_ evet geçerli olur. Doktorlar genelde 2 gün de bir öneriyor. 3 gün boyunca değerlendirenlerde var. Tamamen size kalmış bir durum.
Motherscup Benimde bat 22 şiddetli bir bel ağrım ve kaşık ağrım 7ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım kızıma bir kardeş umarım bu sefer olur🙏 Kürtaj sonrası ilk deneme olacak ama test için acele etmiyorum günüm geçerse yapacağım
leyl25 Motherscup merhaba başka belirtiniz var mı acaba bende regl öncesi olan gerginlik ateş basması karın kasık ağrısı var tek fark olarak beyaz akıntı oldu bu sefer bat 21 Ekim
Motherscup leyl25 aslında regl belirtileriyle aynı ayırt edemiyorum açıkçası bende.Sadece kaşık ağrısı bitık daha fazla oluyo bence hamilelik belirtilerinde
Leo1234 leyl25 benimde bat 21 , belim inanılmaz ağrıyor ve kasık ağrım var sol kasıkta iğne batması gibi oluyor ara ara neden anlamadım ya inşallah Bu ay olur, çok hissediyorum ama umutlanmakta istemiyorum 😔
Blmbyrk Leo1234 bende çok umutluyum üzülmek istemiyorum bi haftadır brlim ağrıyo karnım ağrıyo aşırı akıntım oldu bu durumlar insan delirtir
Tgball Sila41_ insallah tüm bekleyenler güzel sonucuna bir an önce kavuşur. İlk gebeliğim boştu. 3 ay korunma sonrası denemeye başladık. Günlerine dikkat etmedim ,geçen ay olmadı. Yorulma ile kendini belli eden bel ağrısı ve değişik bir kasık ağrısı var. Bat 24 . Bakalim neler olacak 🥲
Sila41_ Tgball benimde hafif kasık ağrılarım var kramp şeklinde belim dün baya ağrıdı bir anda balta vurur gibi ama geçti anlıktı inşallah sağlıkla olur