Nisbaral Kızlar kahvaltıda neler yiyorsunuz ara öğün olarak meyve kefir kuruyemiş yiyorum bebeğe faydası olsun diye, öğle yemeği ve akşam yemeğine ayrı yemekler mi yapıyorsunuz normalde kahvaltı ve öğle yemeği yer akşamları çay yanı atıştırırdık ama şimdi bebek dolayısıyla nasıl beslenmek gerekiyor öğlen sebze yemeği akşam protein mi yapıyorsunuz fikir verebilir misiniz?
_mavii_ Nisbaral ben bi öğün sebze bi öğün protein yapıyodum normalde, çok aç olduğum günler proteini akşama alıyordum doyurucu olması için. Şimdi çoğunlukla iki öğün de sebze yapıp akşam sebzesini etli yapıyorum
lidyaa30 Nisbaral ben kafams gore yiyorum ya kahvaltidan 1 2 saat sonra biseyler yiyorum oglen atistiriyorum nerdeyse 4 ogun bisey yiyorum sonra kahve falan iciyorum aksam yemegi aksam yemeginden sonra da tekrar yiyorum bu aralsr hep acim meyve ya da kuruyemis de yiyorum
ceren-123 Nisbaral kahvaltımı kaçırmıyorum hiç mutlaka 1 yumurta yiyorum kaşar peyniri ,öğlen meyve ya da yulaf lapası yapıyorum canım birşey istemezse yemiyorum açıkçası akşam da protein ya da sebze yiyorum Ekmek tam buğday ekmek yiyorum sadece sabah öğlen ara öğün akşam ekmek hiç yemiyorum Tatlı abur cubur onlarla aram hiç yok zaten
surprizbebe Nisbaral sabah peynir zeytin ekmek yumurta ceviz falan genelde böyle oluyo hızlı kahvaltı zaten çalıştığım için. 10 gibi Türk kahvem ve yanında tatlı birşey ama küçücük bişey yani bir dilim kuru meyve ya da çekme helva mesela. Öğlen yemeği işyerinde menüde ne varsa işte çorbası yemeği pilav veya makarna falan. Akşam da evde ne varsa o. Son zamanlarda tek çeşit yemek yanına salata galan şeklinde.yoruluyorum yapamıyorum pek.
Nisbaral _mavii_ Vefasz lidyaa30 ceren-123 teşekkür ederim kızlar kaç haftalıksınız acaba şuan 20 haftalıgım öğlen sebze akşam protein yapmaya calısıyorum ama bazen halim olmuyor tek yemekle geçirip ara öğünler yapıyorum oluyomudur acaba
Vefasz Ben nerdeyse tüm sebzeleri tüketiyorum proteinde önemli tabi,acve hurması günde 3 tane ,yarım avokado ceviz badem muz fındık süt hiç aksatmam ikinci çocuğum 4 kiloya yakın doğdu onda da böyle besleniyodum
lidyaa30 Nisbaral 16+6 yiz oluyordur ya bence bir kurali yok bazen hic yiyemezsin bazen de kendini durduramazsin canin istedikce ye bence
_mavii_ Nisbaral 32.haftadayım , benim de zaman zaman yorgunluklarım oluyor bazen dediğin gibi geçiştiriyorum bazen hazır yemek yiyorum. Benim kızımın gelişimi tam haftasında yani oluyodur bence, çoğunlukla ne yaptığımız önemli 🤗
surprizbebe Nisbaral aynen. O yüzden öğlen işyerinde yemem kâr oluyor bana. İlla etli bişey oluyo ana yemek de. Akşam kasmıyorum o yüzden.normalde de sebzeciyiz zaten evde genelde sebze yenir
Pera-k Nisbaral kahvaltıda 2 yumurta mutlaka yiyorum yanında zeytin peynir domates ve yarım avokado. Genelde böyle oluyor eşim varken menemen omlet gibi çeşit katıyorum sadece. Akşamları genelde protein ağırlıklı ya da bakliyat tüketmeye çalışıyorum yanında yoğurt ya da salata oluyor. Ara öğün her zaman yapmıyorum ama yersem muz elma gibi bi meyve biraz kuruyemiş yiyorum. Su içmeye dikkat ediyorum. Canım bir şey çok istediyse abur cubur Fast food falan arada onları da yiyorum. ama 7 aydır 2 3 kere falan yemişimdir Fast food abartmamaya çalışıyorum. Şimdi de hafta da bir balık yemeğe özen gösteriyorum