Pamugunannesi1 Nilayaldemir Mamajoo’nun pompasını hastane de kullanmıştım çok beğendim fakat hastane yakınında olan eczanede bulamadık weebayb almıştık o da güzeldi ama tavsiyem mamajoo 🤭
Cihangir09 Nilayaldemir trendyolda çok olumsuz yorumu vardı onun ben vazgeçtim o yüzden weewell aldım tavsiye ederim
Cosimaniehaus Nilayaldemir kiwi kullandım ilk zamanlar gayet güzeldi. 3sene önce yengem kullanmıştı onunkini kullandım ve yeterliydi. Şimdi sütümü sağma gereği duymuyorum ama kendim de kiwi alacağım çalışmaya başlayınca.
Ftmasln Canım ben Philips avent aldım ama onun başlığı ile sütüm gelmedi hastanenin verdiğini takıp öyle sağıyorum ama yinede güzel bence
Nilayaldemir Cihangir09 Sanırım bende wee weel alıcam kiwi den kimse memnun değil birde şarjda kullanmak gerekiyormuş
Didemnil35 Ben ameda kullanmıştım ilk doğumumda şimdi yine ameda aldım hastane tipi gücü çok iyi ve yara yapmıyor
Nilayaldemir Didemnil35 Fotografı mevcut mu acaba ? Birtane var internette fiyatı uygun bir de pahalı olanı var hangisi ?
Eelliiff1234 Göğüse koyulan pompalar var eller serbest olduğu için iş te yapabiliyorsunuz sütyenin içine koyuyorsunuz masaj yapıp sağıyor. Bebeo mu neydi markası hepsiburadadan bakın yorumlara çok memnunlar herkes bende ondan alıcam
Edsn Nilayaldemir baby plus tekli göğüs pompası hepsiburadada indirimde kaçırmayın bence 750.lira memnuniyet çok yüksek
Edsn Edsn kesinlikle kullanan biri yorum yapsa çok daha iyi.olur tabii ki ama ben baby plusun birçok ürününü aldım hepsi çok iyiydi onlardan yola çıkarak iyi olduğunu düşünüyorum
Cihangir09 Nilayaldemir elektrikli olanların hepsi prize takılı kullanılıyor zaten siz takılı kullanmak istemiyorsanız eller serbest pompa almanız lazım onların da motorlarının çok bozulma yorumları var ben riske atamadım elektrikli aldım
Didemnil35 Nilayaldemir foto paylaşmayı başaramadım ama google ye ameda hastane tipi süt sağma yazınca iki hazneli makine cıkıyor
Nilayaldemir Edsn Pamugunannesi1 Kullandınız mı fiyatı da uygun wee baby ’nin bir çok ürününü aldım . Memnun kaldıysanız bende almak isterim