Badehandekuzey Bir oğlum var adı kuzey. Herkes tutturmuş güney koyun diğerinide diye. Ama ben başından beri Miran istedim kimse istemiyor. Sizce uyumlu olması mı önemli yoksa Miran kötü mü? Bu arada soyadımız Yıldız onuda düşünerek yorum yaparsanız sevinirim 😂
mahirsmom Badehandekuzey Miran daha güzel bence uyumlu olması da çok önemli değil öyle olsa bile uyumsuz gelmedi bana
irem88 Badehandekuzey başkalarını asla takma onlara ne senin çocuğunun isminden senin içine hangisi siniyorsa onu koy
Melismelo Aklıma kuzey yıldızı dizisi geldi cocuklarının adı da güneydi🤣 Miran da com güzel bir isim bence başkalarına göre isim koyma sizin cocuğunuz sonucta☺️ Bizde daha oğluşumuza isim bulamadık 😅
Badehandekuzey Melismelo Eşimde miranı seviyor ama ağır isim diyorlar 🤔 Güney daha ılıman duruyormuş akıllı olur diye aklımı çeliyorlar😂 kuzey biraz inattır ondan🙈
PinkBerryy Badehandekuzey Kızz ben de Kuzey koyucam oğlumu çok mu inat herkes Kuzeyler çok yaramaz diyor 😂 Bence Miran daha güzel
Melosum34 Badehandekuzey oğlumun adı Miran 😃çok güzel isim bence daha erkek olduğunu öğrenir öğrenmez ismini direk Miran olsun demistim dövmesini bile yaptırdım 😀şimdi de öğrenirsek cinsiyeti gösterirse bebiş erkek ise Mirza kız ise Miray koyacağım 🥰