Nazdar72 Kızlar ben 19 haftalık gittiğimde bebeğin 235 gram olduğunu söyledi ama bana küçük gibi geldi sizinkiler kaç gram
zuzulice Nazdar72 banada 280 gr 19 cm de boyu dedi bu haftadan sonra büyücekler sanırım şuankiler tahmini bir ölcüm sanirim( bende 19+3 )
Bilgeferhat Nazdar72 benim 19+3 te geçen salı 295 gramdı 20 cm boyu vardı son aylarda daha çok alıyor bebek normaldir
dmngrkm Nazdar72 19+6 da gittim ben de 19cm boyu 327 gr kilosu dedi. Erkek bizim bebeğimiz. Ama bu sayılar tamamen tahmin diye biliyorum ben yanılma payları olabiliyor
zuzulice Sanmiyorum canım bebeğinin cinsiyeti ne her bebek farklidır bence benim iştahım gayet yerinde ama ileriki aylarda kilo alimina başlarlar😊
Lavinia1924 Benim 19 haftalıkken yani geçen hafta pazartesiydi detaylı ultrason vardı orda bakldi 370 Gr mi ne demişti doktor
Mls Lavinia1924 benimkide 19. Haftada 381 grdı canim seninkide kilosu iyi gidiyor maşallah bol bol muz yemeye devam 🤗😍
Bilgeferhat Nazdar72 bende öyle aman aman yiyen biri değilim tek başıma yemek yemeyi sevmediğim için ama kilosu haftasına uyumlu gidiyor dedi doktor muz bal tereyağı bunları bol tüket bebeğe kilo aldıran şeyler canım 😊
dere07 19+4 275 gram dedi banada boyu 20.5cm 😇 tahmini birsey söyledi gerçeklik payı ne kadardır bilemem
dere07 Nazdar72 banada az geldi de bilmiyorum ki ilk gebeliğim bu benim 😂 normalde kaç olmasi gerekiyor onu da bilmiyorum ama sorduğum zaman herseyi iyi demişti normal dediler 😇
hanifeGedikci benimde 18+5 de 275 gr di. uygulamalara göre iyiydi kilosu ama anne adaylarının 300 lerde kilosunu görünce bende şüpheye düştüm.. kendimde 6 kilo aldım 😄
ddmnrdgn Ben detaylıya 18+6da gitmiştim. 380gr olarak ölçüldü. Ultrasona göre haftası 20+2 görünüyordu. Biraz önden gidiyor demişti doktorumuz.
Nazdar72 dere07 doktorlar hiçbir zaman az demez zaten bazıları tam gıcık soruyorum diyor ne bekliyorsun 2 kilo olmasını mi evet dedim 😂😂😂