isiksinem45 nergis-3567 23+6 olduk 56 ile hamile kaldım şuan 63 64 o aralar devam ediyoruz en son Eylül’de gitmiştim 356gr demişti doktorum
Meryemayazz isiksinem45 haftalarımız aynı canım bende eylülde gittim en son 470 gr demişti kasımda gitcem inşallah sağlıklılardır
Meryemayazz nergis-3567 23+3 olduk çok şükür serklajlı bir anneyim 60 kg hamile kaldım 67 kg şuan kış bebişi olacak inşallah yavrum Rabbım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🌸
nergis-3567 Meryemayazz çok aramız yok seninle canım amin inşallah saglikla kavuşmayi nasib etsin rabbim🌸🥰
Arblg Meryemayazz Merhaba! Bana da 17 haftslıkken serklaj işlemı yapıldı 18 haftalığım suan. Çok korkuyorum umarım yolunda gıder hersey
Yasemin12344 Hanımlar benim son adet tarihim 29 ocak ama doktor 2 hafta geç döllenme deyip 9 şubattan hesapliyor 35+1 mi 37 haftalik mi anlamadim kilosu 2500 boyu 47 cm
Zeyneep1919 Yasemin12344 ultrasonda kaçıncı haftaya uyumlu gözüküyor benimde öyleydi ve doktorun ileri aldığı tarihe uyumlu gidiyoruz başından beri
isiksinem45 Meryemayazz Amin inşallah bende memlekete gitcem 21ine randevu aldım o zaman gitcem bakalm hayirlisi ile sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri
isiksinem45 Seymaoztrk27 Valla canm ilk gebeliğim tecrübeli değilim ama afedersin hergunde yaptık şuan 5 buçuk aylık hiç bir sorun sıkıntı yok Allah’a şükür
Seymaoztrk27 isiksinem45 benimde ilk gebelik her gün oluyor ama endişelendim bisi olur diye zorlamıyoruz ana
isiksinem45 Seymaoztrk27 Valla bebeğimi benden çok düşünen olmaz ama insanda istiyor ama ben hamimelikte aşırı bı şekilde istedim hepte yaptık söylemesi ayıp hiç birşeyde olmadı şükür
Balbebek012 nergis-3567 bence öyle düşünme 8 aylıkken ağır olursun onları yıkayıp ütülemesi inan ki zor gelir ben doğum çantamı da bebeğin dolabını da 20.haftada filan hazır etmiştim
Mervesare0 Bizde bugün 22 haftalık olduk tam 💕 Dun detaylı ultrasona girdik 508 gram olmuş 67 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Detaylı ultrason da elleri yüzünde olduğu için renkli fotoğrafımız yok benim gibi olan var mı acaba yüzünü çok merak ediyordum 🥲
aslaninannesi7 nergis-3567 bizde tam 24 haftalık olduk bugün oğlumla 💙 23. Haftada 755 gram 32 cmdi. Tombikim 👶🏻 Bende 7 kilo aldım berekettir olsun verilir zamanla 😂😂