Balbebek012 nergis-3567 11+1 haftalık hamileyim daha kilo almadım her şey yolunda 🫶🫶🫶 daha çok miniğiz bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorm öğrenince deli gibi alış veriş yapacağım ahahahaa 😂
nergis-3567 Balbebek012 bende öyle diyordum ama bizim kiler ileri alma diyor hep 8 aylık olunca alış verişe başlamayı düşünüyorum 🤷♀️
nergis-3567 Sedanurrrk1 bu durum beni. De kafamı tetikliyor ama ilk gebeliğimde de bir hafta önden gidiyorduk tam haftasında doğurmuştum😊 bunda da bir hafta önden gidiyoruz bakalım ne olacak
Sedanurrrk1 nergis-3567 ya kimisi doğumun tarihine göre bebek önden gittiği için erken olabilir diyor hastane çantam falan hazır ama yinede son zamanlarda biraz tirsmaya başladım 😂
Sedanurrrk1 nergis-3567 valla nasıl için rahat ederse öyle yap o heyecanı sen hariç kimse anlamıyor 🥰
Balbebek012 nergis-3567 bence öyle düşünme 8 aylıkken ağır olursun onları yıkayıp ütülemesi inan ki zor gelir ben doğum çantamı da bebeğin dolabını da 20.haftada filan hazır etmiştim
ceren-123 nergis-3567 24+2 🤰🏼 +5 kilo aldım 👼🏻 hareketlerini çok net hissediyorum sesime tepki veriyor benimle iletişim halinde olması çok hoşuma gidiyor minik kızımı sabırsızlıkla bekliyorum onun hayalini kuruyorum her an 🥹🥹
Ahra ceren-123 benim de 25 haftalık hareketli aslında ama sesime tepki vermiyor ya nasıl anlıyorsunuz ben mi anlayamıyorum acaba 😑
nergis-3567 Sedanurrrk1 ben de öyle diyordum ama 😂 baktım bebek gelmiyor 38/39 haftalarda scuat yapmaya başladım hatta 40 haftada suniyle doğurdumm🤷♀️😅 bebeğim gelmek istemedi kilosu da 4 kiloya cıktığı için suniyle başlatı doktor doğumu
Sedanurrrk1 nergis-3567 ben hormonlardan kaynaklı sanırım ilk hareketlerinde ağlıyordum içimde canlı var taşıması çok büyük bir sorumluluk diye 😂😂
Sedanurrrk1 nergis-3567 rabbim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🥰🥹
Dnzalacm Sedanurrrk1 Kızlar bizde oğlumla 32+2 deyiz 58le hamile kalmıştım 70 olmuşum +12 valla ama içimi doğum korkusu sarıyor ne yapsam nasıl doğursam diye bazen diyorum kesin sezaryen olayım dayanamam bazen de diyorum normal doğum olsun kafalar karışık
Sedanurrrk1 nergis-3567 ben tam 38 de gelsin istiyorum valla artık sabredemiyorum herhalde 😂😂 masallah bu arada ne güzel kiloda doğmuş 🥰
nergis-3567 Sedanurrrk1 doktorlar ona bep büyük bebek diyorduu 😁 şimdiyse hiç yemiyorr Zorla yediryorumm 🤷♀️ 2yaşında 10 yalık oldu
ceren-123 Ahra uzanıyorum sırt üstü konuşuyorum onunla elimi filan koyup çektiğimde tepki veriyor ,hele bir de sesli ortamda olursak aşırı tepki veriyor seslere 😂
Yildiizr nergis-3567 henüz çok küçüğüz 5+4teyim. +1 kilo 🤭 sadece sabah bulantım oluyor, kasık sancılarıyla devam ediyorum. Ne zaman geçiyor bu sancılar tam olarak🥹