Bsrackla ayse5487 Benimde bakılmadı sadece tiroid için kan veriyorum sürekli doktor kana gerek duymadan yazıyor hamilelikte kullanılması gereken vitaminler bunlar zaten sizde doktorunuza sorarsınız açıklamasını yapar size içiniz rahatlasın
ayse5487 Bsrackla bende aylık tiroid kan veriyorum sadece gerek görmedi demekki anksiyetem gelmeden kendimi sakinleştireyim hemen 🙄😃
Bsrackla ayse5487 İkili test yapan doktor şey demişti vitaminlere çok takılmayın emin ol anneniz veya anneanne babaannneniz annenize veya size hamileyken hiçbir vitamin kullanmamıştır diye ☺️
ayse5487 Bsrackla işte onların zamanında da beslenme falan çok etkiliymiş ama şimdi herşey katkılı biz mecbur kalıyoruz vitaminlere
Rabiamina Aslaninannesi_ dahiliye doktorum bana sana şimdi b12 veremem demişti. Siz yazınca garipsedim bir an
Rabiamina Aslaninannesi_ ben de 2. dönemdeyim. Bilmiyorum sizin doktorunuz sıkıntı görmemiş olabilir ama dediğim gibi dahiliye doktoru bunu şimdi yazamam dedi. Doktordan doktora değişiyor demek ki
Aslaninannesi_ Rabiamina olabilir benim b12 im çok düşük ve dışarıdan aldığım gıdalarla yada kullandığım vitaminin içindeki küçük gram yetmiyor karşılamıyormuş b12 depolanan bir vitamin olmadığı için bebekte gelişim sorunu olabilir dedi o yüzden başladık ama tam tersi 12 gün önden gidiyor bizim oğlan 😀😀
DuyguuTopal Benimde decavit ferrum ve troid hapı kullanıyorum ben oğlumda balık yağı hapı falanda kullanmıştım onu ne zaman veriyorlar acaba önce kullandığım ilaçlar özelde şimdi devletin ilaçlarından yazmışlar
Eceeeeemmm Hazal3421 demi ilacı magnezyum b12 içeren bi vitamin balık yağı folik asit içeren multivitamin birde ben aspirin kullanıyorum kan damarlarım da direnç varmış
DuyguuTopal Rabiamina 3 hafta sonra kullanmaya başlasam geç olur mu ki doktoruma yazsam mı? Çünkü ben önce oğlumdada kullanmıştım sizin ilaçın adı ne acaba
helloandhello Hazal3421 elenatol 2 Magnezyum d vitamini Kan ilacı İdrar yolu enfeksiyonu için probiyotik
Rabiamina DuyguuTopal negenesis max verdi ama sen doktoruna sor onun verdiği ilacı alırsın. Bir de kacinci haftadasın