myangelson Hazal3421 demir hapı, decavit, d vitamini ve magnezyum eklendi. Ekstra olarak mide bulantısı hapına devam 🥲
aysegulpolat121 Hazal3421 Şaka mı herkes çok ilaç kullanıyor niye öyle ki ben sadece imom omega kullaniyorum☺️
Rabiamina Aslaninannesi_ dahiliye doktorum bana sana şimdi b12 veremem demişti. Siz yazınca garipsedim bir an
Ftm35 Ferrum hausman demir ilacı Decavit vitamin Devit 3 damla Piyeloseptyl idrar yolu enfeksiyonu Kızlar bunlar kilo yapar mı veya şişkinlik??
mervedmrcn Ftm35 Demir bende yaptı bol su içmeme rağmen ödemim oluştu başladığım anda. Ama bu yapıdan yapıya görede değişir
Pelinsy Sabah omega-3 , demir ve D vitamini Akşam tekrar demir ve b vitaminleri içeren başka bir ilaç ve magnezyum. Yani günde 2 kez demir alıyorum
Mrv_123_bg Mucizee80 canım doktor bana da pregnom başlamamı söyledi. Gece yatarken iç tadı kötü gelebilir dedi nasıl etkisi
Mucizee80 aysegulpolat121 kan ilacı kullanmıyor musunuz omega dışında mutlaka kan ilacı da başlanıyor
Ayse0575 aysegulpolat121 bende omega3 d vitamini ecopirin ve folik asit kullanıyorum. Demir ilacına başlamadı doktor daha acaba bende mi tuhaflık var diyorum 😅
Bsrackla ayse5487 Zaten kullandığınız çoklu vitamin gerek duymamıştır doktorunuz her gebeye veriliyor demir ve d vitamini
Bsrackla ayse5487 Benimde bakılmadı sadece tiroid için kan veriyorum sürekli doktor kana gerek duymadan yazıyor hamilelikte kullanılması gereken vitaminler bunlar zaten sizde doktorunuza sorarsınız açıklamasını yapar size içiniz rahatlasın
Bsrackla ayse5487 İkili test yapan doktor şey demişti vitaminlere çok takılmayın emin ol anneniz veya anneanne babaannneniz annenize veya size hamileyken hiçbir vitamin kullanmamıştır diye ☺️