Simasu14 Tz19_ özel ok meydanı hastahanesi değil mi ? Eşimde polis bana da dedi indirim yapılıyormuş. Aradım sordum buraya gelmeniz gerekiyor demişti. Normal doğum ücreti ne kadar acaba
Elif2907 Arkadaşım özel okmeydanında yaptı doğumu kalp ritim bozukluğu oldu bebeginde bizim yeterli cihazımız yok diyio bağcılarda bir özel hastaneye sevk ettiler bebeği 20 gün cıkarmadılar bebegi bir dümen dönüyor olabilir o hastanede riske atma derim
seymaaanurr Tz19_ aa okmeydanı özel de polis indirimi var mı ki ya. Yıllardır orada yaşıyorum ilk defa duydum. Bildiğiniz böyle polis indirimi yapan başka hastane var mı benim de eşim polis
Tz19_ seymaaanurr ben çorumda olacağim ama soz soylemezseniz onlar ozellikle sormuyor muanede bile biz belirtiioruz polisiz diye o sekilde indirim yapiyorlar
seymaaanurr Tz19_ ama böyle birşey varsa zaten tedavi sırasında söylemeleri lazım zaten gerçekten olduğunu anlamak için kart soruyorlar
Tgdkzl Tz19_ teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Hastane nasıl acaba hangi doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Odalar tek kişilik değil mi?
Emel0108 Tgdkzl Medipol esenler subesini bi arastirin derim daha donanimli okmeydani ozele gore. Şuan zorunlu sezaryen 19000 tl
Tgdkzl Tz19_ özel Okmeydanı Hastanesinden bahsetmiyor muyuz orada Sinan özer diye bir doktor yok ama ben anlamadım?