Babyybabyyy Kimler neden uyumuyor? Ya da uyuyamıyor. Hormonlar beni ddlirticek 🫣 aşırı sıcak basıyor ve uykuya dalamıyorum
Mervemreeee Babyybabyyy sizde de varmı kaşıntı ben yatağa girince bana biseyler oluyor normalde yok kasintim ama geceleri uyuycagim zaman rahatsiz oluyorm
Minnaksever Babyybabyyy ishal oldum karnima çok fena ağrı girip duruyor özellikle uzanınca o yüzden uyuyamıyorum
neslsah-1 Babyybabyyy ağrılı sancılı bebemin bol hareketli gecesinden selam olsun . Doğurucammı napcam bilmiyorm ilk gebelik baya zormuş :/
Nur0961 Babyybabyyy bende ayaktayim uykum çok var ama dalamiyorum evin içinde yürüyüş yapıyorum sessizce süt te içtim dalamiyom saat 03:37 😔😭31+2 den selamlar
Mervecimbidur Mervemreeee aşırı kaşıntıdan uyuyamıyorum tek şikayetim diyebilirim bende gebelik kolestazından şüpheleniyolar kaşıntı tehlikeli siz gittiniz mi doktora bunun için ?
Babyybabyyy Mervemreeee kaşıntı yok ama tuvalete çıkma hissi var. Uykuya dalamıyorum aşırı sıcak basıyor
Selva84 Mervemreeee bende de el ayak sıcak basıyor ve sanki sivrisinek ısırmış gibi değişik oluyorum sinir bi durum
Mervemreeee Nazsuuu bilmiyorum sebebini bulamadık , yaklaşık iki aydır var ama Allah’a çok şükür ki sürekli bı kasinti değil bazi gecelerde oluyor ve bu gecelerde onlardan biri . Aslında şuan çok yorgunum ama uykuya dalamiyorum kasintidan dolayi
Mervemreeee Mervecimbidur gittim ama kolestaz çıkmadi . Benimki sürekli olan bir kaşınti değil pskilojik mi anlayamadim bı türlü bazen oluyor bazen olmuyor bazen duş alın a geçiyor bazen ne yapsamda geçmiyor
Mervecimbidur Mervemreeee yoksa çok iyi. Ben duşa girince resmen kalıntım azıyo her yerim yara bere içinde birde üstüne huzursuz bacak sendromu var dayanamıyorum artıkk
Mervemreeee Mervecimbidur Allah yardimcimiz olsun ,sabırlar versin . Zor muş hamilelik ,ilk hamileliğim benim 8 aya girmek uzereyiz şu son 10 gundür baya zorlanmaya başladim
edis22 Mervecimbidur kızlar ben hamile değilim ama bugün adet bitimimin 3. Günü. Sabahtan beri aşırı bel ağrım var. 3 gündür korunmasız da ilişkiye girdik. Acaba yumurtlama veya çatlama belirtisi mi? Şimdiye kadar hiç böyle adetimden sonra adet olacakmış gibi bel ağrım olmadı. Bende bu yüzden uyuyamıyorum
Mervecimbidur edis22 inan hiç anlamıyorum biliyo musun ? Ben beklemediğim anda hamile kaldım hiçbişeyi takip etmemiştim