Gulsahmdn1 Merhaba , Avrupa yakasın da oturuyorum, devlet hastanesinde doğum yapanlar kontrole gidenler ya da tavsiye edeceğiniz hastane var mı ? Hastane önerisi istiyorum 🤍 Özeller maalesef çok yüksek fiyat veriyor sezeryan için.
gunom Çam Sakurada takiliyim ama doğum için Beylikdüzü medilife veya Esenyurt medihaus düşünüyorum çünkü Avrupa yakasındaki devletlerle ilgili doğum konusunda hiç iyi şeyler duymadım malesef buda beni korkuya tehdutte düşürdü. Bu ismini yazdığım hastanelerin fiyatı normal 17 bin SEZERYAN 20 bin arası bir fiyat
Gulsahmdn1 gunom Esenler Medipol hastanesi de 19 bin TL fiyat verdi, Avicenna 20 bin istedi. Borcumuz var şu an güzel bir devlet bulursam doğumu orda yaparım diye düşündüm bende ama devlet olunca tavsiye üzerine olmasını istedim
Gulsahmdn1 Busraycdag gereksiz bir şekilde pahalı, 2 sene öncesi daha 5 7 bin arasında değişiyordu şimdi 20 bin olmuş uçurum var resmen
Busraycdag Gulsahmdn1 aynen öyle devlete gidiyorum ben ilk günden muayene bile orda oluyorum mağlum hayat şartları çok zor 🥰
Gulsahmdn1 Busraycdag kesinlikle öyle Güzel bir doktor ve hastane olduktan sonra neden olmasın olur tabi ki bende devlete gidiyorum ama doğum için hangi hastaneyi tercih etmeliyim diye araştırma yapıyorum ☺️ ilk kızımı özelde doğumu oldu ama maalesef hiç memnun kalmadim şimdi devlet hastanesi bakıyorum tavsiye üzerine