Hatceninblog Gulnur06 son 16 gün,hastanede yatıyorum, 2 gün önce hareketlerini hissedemedim diye yatış verildi, idrarımda enfeksiyon çıktı sonra da kültür istedi doktor bakalım ne diyecek bugün
Bsjsjdkdkdk Kubrakar272727 yaaa sağlıkla büyütün 🙏🏼 normal mi oldu acaba bende 35 haftalığım son 35 gün ama çok geçe kalacağımızı düşünmüyorum niyeyse
Yasemin12344 Kubrakar272727 bende 35+2 yim dun adet sancisi gibi sancim vardi açilma yokmuş nst de de bisi cikmadi ilk defa boyle agrim var başı cok asagiya inmiş doğarsa küveze girer diye korkiyorum 😥
68pembemavi01 Gulnur06 Nasip olursa inşaAllah 11 gün kaldı 🌸🤲 ama gelmeye niyeti yok gibi prensesin. Sağlıkla vaktin dd gelsinler inşaAllah. ama hayırlısıyla bir an önce gelsin istiyorum.
Nes7616 39+2 ya hergğn çok uğraşıyorum ama hiç bişey işe yaramıyor hiç çıkıcam belirtisi vermiyor benimki yerleşti yani hareketleri de çok güzel maşallah ama yani 2. Bu Salı günü kontrol kilosundan korkuyorum kilo alırsa çok yine mecbur sezeryan olucam ama ben ssvd için bekliyorum o yüzden gel artık diyorum sürekli
Busra3590 Nes7616 benimde korkum kilodan diğer doğumlarım normal fakat bu daha iri ve kafası önde dedi dr. 38 de doğsun çok istiyordum ama niyeti yok gibi 39 ü geçtik yinede çıkıyorum yürüyüşe ☺️
Kevser_1 Son 5 gün haftaya Çarşamba 40 hafta doluyo hafif hafif sancılarım var onun dışında bişey yok
Tanura08 Kevser_1 Arada adet ağrısı gibi yokluyor gidiyor yani varla yok gibi sende bir belirti var mı ?
Yasemin12344 Bsjsjdkdkdk Bsjsjdkdkdk bende sizinle ayniyim 2 gun öndeyim ama 36 37 de doğurucam gibi hissediyorum