GirlandBoy_Mom Oksuruksurubu anladım canım ben de adet sandım ama sildikçe geldi hafif karın ağrım ve belim ağrıyor koyuydu biraz rengi
Seyda5- GirlandBoy_Mom canım Şuan bende öyleyim 27 Eylül döngünün 21. Günü yumurtlama gördüm normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yani bugün olmam lazımdı fakat 8 ekimde kan geldi adet oldum diye ped taktım o gün yarım ped dolmayacak kadar geldi 9 ekimde 2. Gün yani normalde çok yoğun olurdu benim toplasan 1 kaşık geldi 3. Gün yok denecek kadar az test yaptım negatif çıktı bugün 4. Gün kahve pembe sildikçe geliyor. O da sabah geldi Şuan gelmiyor. Adet desem toplasan 1 ped dolmaz hamileyim desem test negatif hala bel ağrım ve kaşık ağrım devam ediyor benimde kafam çok karışık
mucizem4423 Kızlar mevsim geçişlerinde böyle durumlar yaşanabiliyor gebelik istiyor ve bu konuda stresliyseniz de adetiniz böyle gelebiliyor maalesef benim başıma çok geldi :( hiç gebe de değildim istiyorsan eğer umarım sen gebesindir bize de dua edersin 💓
GirlandBoy_Mom mucizem4423 öyle bi stresim yokdu benim canım kızımda da buna benzer kanama olmuştu ondan aklıma takıldı
mucizem4423 Herkesin farklı olmakla birlikte yerleşme kanaması adet kanamasından farklı olarak bi kaç gün veya hafta kadar önce olur gününse muhtemelen adetin dökülecektir:(
GirlandBoy_Mom mucizem4423 benim ilk gebeliğin de tam günümde yerleşme kanaması oldu canım 28 . Günümde 35 . Günümde de test yapmıştım
GirlandBoy_Mom Bibebek_2kedi inşallah canım şuan varla yok arası derecede kanamam var çok belirsizlik içindeyim
GirlandBoy_Mom mucizem4423 test yaptım hemen bi erken bide kaset test pozitifi gördüm beta verdim ve sonrasında düşük yaptım kanamam çoğ aldı
mucizem4423 GirlandBoy_Mom aaa canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun merak etme ama böyle. Düşükten sonra çok kolay hamile kalınıyor hep öyle gördüm hayırlısı olsun hakkında
GirlandBoy_Mom mucizem4423 evet öyle diyorlar canım hayırlı değilmiş ki olmadı yapacak bişey yok sağlık olsun yine çok sağol