minikmucizemm_ Kızlar dr bana 5 gün femrra kullan 6.gün gonalf iğneye başla 5 gün boyunca 75 doz vurul sonraki gun kontrole gel dedı yumurta boyutlarına göre catlatmayı vurdurucak bu durumu yasayan varmı yumurta gelısımı ıcın hem hap hem ıgne cok fazla degılı
Harika38 minikmucizemm_ ya sanki biraz fazla gibi geldi ama bilemiyoruz ki. Bende klomenle hamile kaldım ilk 5 gün boyunca günde 2 kere kullandım yumurta gelişmedi hemen sonra günde 3 kere klomen kullandım o zaman 4 tane birden yumurtam gelişti. Doktorlar biraz kişiye göre tedaviye karar veriyor açıkçası vardır bi bildikleri siz içinizi ferah tutun
mrp2023 minikmucizemm_ kaç yumurtanız varmış şuanda büyüyen? Pcos varsa veya yumurta sayısı fazlaysa istenilen boyuta gelmediyse iptal olabiliyor ama kötüyü çağırmayın bence olumlu düşünün
minikmucizemm_ Yarın hapın 5.günü doluyor pazar günü iğne vurmaya baslıcam perşembe son olucak cumada kontrole gıdıcem bu hap ve ıgne kullanım gunlerınde hıc takıbe gel demedı burda okudugum kadarıylada 3 fazlası yumurtada asılama ıptal oluyormus nasıl olucak bu surec sımdı bu durumu yasayan varmı aranızda
bebegimolacak minikmucizemm_ canım ben 5 gün femara kullandım sonra gittim 3 tane yumurta vardı büyüten çatlama iğnesi verdi vuruldum 2 gün sonra da aşılamamı yaptı.
minikmucizemm_ Bu uygulamada da sordugum sorulara asla cevap alamıyorum ya bır kac kısı dısında genel anlamda cevap veren yok
minikmucizemm_ Ben cuma günü kontrole gıdıcem sonrasında çatlatmayı vurdurucak muhtemelen pzt aşılama gerçekleşecek @bebegimolacak
minikmucizemm_ Kac yumurtam oldugunu bılmıyorum kontrol etmedı femerayı kullan 5 gun dedı bu akşam son femera yarından ıtıbarende gonalf vurulucam persembe gunune kadar cumada kontrole gıdıcem sonrasında ovıtrelle vurulcam @mrp2023
mrp2023 minikmucizemm_ 3 ten fazla yumurta olursa iptal oluyormuş dedin ya seninde öyle bişey söylediler sandım doktor böyle bi sorun görmedi ve dile getirmediyse kötüyü düşünme bence
minikmucizemm_ Yok hayır ben buradakı gönderilerde ve netten araştırdığım bılgıler dogrutusunda oyle soyledım cuma gunu benım kontrolum ozaman bellı olucak kac yumurta ve mm oldugu @mrp2023
mrp2023 minikmucizemm_ pcos varmı? Amh değerin kaç ona göre yorum yapabilirim e2 değerine bakıldımı son günlerde
minikmucizemm_ 25 bın aşılama ücreti gonalf 7800 tl ovitrelle 910 tl femera hap en son 530a almıstım evde vardı yenısını almadım suan guncel fıyatını bılmıyorum ama toplam 33-34 bıne denk gelıyor @buse76
Harika38 Arkadaşlar benim ilk gebeliğim, ben şehir hastanesinde aşılama oldum sadece 910₺ çatlatma iğnesine verdim onun dışında hiç para ödemedim, bulunduğunuz yerde böyle imkanlar varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim 💐
minikmucizemm_ çam sakura var fakat oranında dr ılgısız daha once gıtmıstım sıkıldım ben dıyerek asıstan drlara muayene ettırmıstı son saatlere kalan hastalarını bu tavrından ötürü gıtmedım bırde gıden bı kac kısıyle gorustugumde surecın cok uzadıgı hakkında konusmuslardı @Harika38
minikmucizemm_ @mrp2023 E2 ve Amh degerıme bakılmadı pcos var ılerı düzeyde degil bana sadece progesteron bakılıyordu yumurtam catlıyomu dıye yumurta çatlamam da oluyor kendılıgınden
minikmucizemm_ @mrp2023 normalde hap kullandıgımda genelde 2 yumurtam oluyordu yada atıyorum sağda 2 solda 1 seklınde 3 tane olusuyordu Allahım nasıp ederse belkı hersey yolunda ılerler aşılamam gerceklesır ınsallah🙏