Mom_185 EsoMom_ kürtaj oldum canim hamile olduğumu bile bilmiyordum ama iyice bulantım ve kasık ağrım artmıştı o yüzden test yapmıştım çift çizgi çıkınca direk doktora gittim 10 hafta 3 günluk demisti
Mom_185 EsoMom_ 6 haftalikti kalbi durmuş 8 haftalıkken öğrendim olduğunu o yüzden tüp bebekle hamile kalmistim
EsoMom_ Leylasiva21 kan testi verdin mi yarın bi kan testi ver istersen 1500 olmadan görünmüyor ben 5+1 im hala göremedim değerim çok düşük geç döllenme olduğundan ondan kan testi ver bence
rosatue Leylasiva21 hiç üzülmenize gerek yok normal bir durum. sancı kanama gibi terslik olmadığı sürece 6. Haftadan önce gitmek yıpratıcı oluyor.
EsoMom_ Mom_185 nasip değilmiş benim ilk hamileliğim de 40 haftalık ölü doğum ile gerçekleşti iki sene geçti üzerinden daha olmadı uzun süre sonra bu oldu o da dış gebelik ihtimali olabilir işte nasip Hersey
edasaribek EsoMom_ kanim duzenli yukseldigi icin son adet tarihime gore 7. Haftada gitmistim kalp atisini falanda gormustum
Mom_185 EsoMom_ neden oldu sebebi özel değilse bende hala korku var bişi olucak diye 2 gün hareketlerini hissetmedim direk doktora kostüm halbuki bı gün önce detayliya girmiştim megersem uyuyomustu
EsoMom_ Mom_185 ben kontrole diye gitmiştim oğlum kanala 34 haftada inmişti 40 hafta da kontrole gittim plesentadan ayrılmış acil şekilde sezeryana aldılar
Nc34 EsoMom_ canım tekrar beta ile uğraşma derim adetinden 1 hafta sonra falan gidersen vajinal olarak keseyi görürsün ben öyle yapmıştım
EsoMom_ Nc34 doktorum istiyor canım o yüzden 1500 olana kadar çağırmıyor beni Ve benim adetimin gecikme günü bugün 6. Gün ve değerim düşük geç döllenmeden kaynaklı o yüzden tahlil istyorlar
Mom_185 EsoMom_ 4 sene bekledim canim olmadı yumurtalıklar çok hizliymis dollenmiyomustu 2 sene tedavi gordum
Nc34 EsoMom_ anladım bende adet gecikmesinin 3.günü kan vermiştim 96.2 çıkmıştı . 1 hafta bekleyip öyle gittim vajinal keseyi gördük o şekilde kıyas yaptım açıkçası . Hayırlısı olsun inşallah 🌸