rosatue EsoMom_ 30 henüz düşük. son adet tarihinizi hatırlıyor musunuz? Oradan sayarak 6. Haftada gitmenizi öneririm. 5. Haftadan erken gitmeniz durumunda hiçbir şey görmeme ihtimaliniz var. 5te giderseniz sadece kese görme durumunuz var. 6da bebek görebilirsiniz kalp atışı için haftaya çağırırlar. Stres olmamış olursunuz. Erken gitmek hoş olmuyor.
Mrvsmt2502 EsoMom_ 5+5 günlükken gittim. Beta kaçtı bilmiyorum. Kese görünmüştü sonra 8. Haftada gittim kalp atışı için. Sıkıntınız yoksa ağrınız falan geç gitmek daha iyi
Gokturkmom_ EsoMom_ Kan vermek için gittiğimde karnımdan bakmışlardı görünmemişti tabi haliyle 94 beta ile öğrendim bir hafta sonra gittim beta takibi yapmadım gittiğimde keseyi gördüm 5+2de doktor 2 hafta sonra çağırdı o zaman da bebeği gördük
ozlem_2727 EsoMom_ ilk oğlumda 6+4 de gittim regl göre kalp atışı vs duyuldu ikinci oğlumda resmen göre 8+2 de gittim üçüncü bebeğim biraz geç döllenme ve tansiyon hastası olduğum işin 4+6 da gittim haliyle göremedim 6+5 de gittiğimde kese göründü 5 hsftalık dendi
EsoMom_ rosatue zaten benim de geç döllenme suan son adet tarihine göre 5+1 im ama değerim düşük ondan doktorum da 1500 olana kadar devam dedi ne kadar süre sonra ulaşır acaba ya
TKumsall EsoMom_ valla ilk bebeğimi 9 gün gecikmeyle öğrendim 6 haftalikken gittim doktora ikinciyi 4 haftalık öğrendim 5 gün dayanabildim gittim hemen gördüm keseyi
minnosbirkiz EsoMom_ kan takibi yaptırıp, eğer artışta problem görünmüyorsa ona göre beklemenizi tavsiye ederim, yoksa 1 kere kan verip beklemek çok riskli, kimyasal mı, dış gebelik mi, yoksa sağlıklı ilerleyen bi gebelik mi maalesef bilinmiyor 🌸
Merve_kucuk EsoMom_ Ben dün pozitif gördüm pazartesi günü sağlık ocağına gideceğim. Duruma göre hareket edeceğim ama 25 ekime randevu aldım. Allahın izniyle hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını duyarız inşallah
EsoMom_ Merve_kucuk benim de 5 ekimde 😁😁😁😁 Kan testi ver bence benim adetim gecikmeli 3. Gün kan verdim 16.7 çıktı bugün 6. Günü 30.65 çıktı pazar tekrar kan istedi doktorum 1500 olana kadar böyle olacakmış sende ona göre kan takibi yaparsın bakarsın 25 ekime kadar her türlü görürsün hepsini inşallah
EsoMom_ Mom_185 hey maşalllah 😁😁😁😁 ben 2 hafta olsa razıyım bir haftalık anca var geç döllenme malum 😁😁😁
Merve_kucuk EsoMom_ Kan testi ver bence Öğrendiğim gün sağlık ocağını aradım pazartesi günü erkenden gel dedi bakalım kaç çıkacak değerim 8 gün geçmiş olacak
Merve_kucuk EsoMom_ benim de 5 ekimde 😁 Hayırlı olsun bu arada rabbim gönlünüze göre versin sağlıcakla kucağınıza alın 🙏🏻🫶🏻
Mom_185 EsoMom_ kürtaj oldum canim hamile olduğumu bile bilmiyordum ama iyice bulantım ve kasık ağrım artmıştı o yüzden test yapmıştım çift çizgi çıkınca direk doktora gittim 10 hafta 3 günluk demisti
EsoMom_ Merve_kucuk buraya da yazarsın Salı çıkar test sonucu bende tekrardan pazar günü kan vercem ☹️