Ceriko Merhaba kızlar , benımde bat 17 regli olcak gibi kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok yarın sabah test yapsak çıkar mı ki yaa 🥲
Ece_akan34 Ceriko söyle bir durum var beklemek istemiyorum yapalım diyoruz negatif çıkıp sonra pozitif olursa erken mi davranıyoruz
buse76 Ece_akan34 bat 17 bugün test yaptım negatifti salı günü bir daha yapcam acaba normal mi negatif çıkması şuan 5 gün var
buse76 Ceriko inşallah yaa bor buçuk senedir tek çizgi bu gözler alışsın çifte artık şaka bii yans rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimize🤲🤲
buse76 Ceriko benim ilişki günlerim 29 30 1 Eylül oldu ondan sonra iki hafta baya olmadı temizlik vs yorgundum birde dünden önce bide dün oldu yani bakalım nasip
Betulceeblog Ece_akan34 Benim varsa 17sinde çıkmaz regl olmasam bile çünkü geç oldu benim yumurtlamam 17sine 10 gün olmuş oluyor çıkar mı ki
Betulceeblog Ece_akan34 O gün regl olmayayım da yeter ki bakacağım inşallah 🤲🏻 zamanda hiç geçmiyor ya beklerken
Yorgunanneeem Ftmnrutlu büyük ihtimal hamilesiniz öyleyse kaç aydır deniyordunuz herhangi bir sorun varmıydi benim de 17 Ekim adet tarihim bekliyorum pcos var bende
Ftmnrutlu Yorgunanneeem inşallah ya🥹 yok çok şükür bir sorunum yok 3.deneme ama ilk ikisinde yumurtlamayı kaçırdık bu ay tutturduk sadece