Ece_akan34 Merhaba kızlar bat 17 durumlar nasıl yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum çok mu erken olur sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar
Meltemanneolsun Ftmnrutlu Ece_akan34 benim 20 Ekim 3 haftadir bel ağrım var son 3 gündür de sırtım agriyor çok değişik bir ağrı ama akıntım çoğaldı ve iştahım açık sizce bir şeyler var mıdır ki. Ya ben kendime belirti arıyorum bilemedim.
Edasusari Ece_akan34 pazartesini bekle bence :) bende pazartesi yapmayı düşünüyorum. Ama son üç gün kala ovülasyon testinden de belli oluyor. Çift çizgi çıkarsa gebelik var demek. Ben öyle öğrenmiştim önceki gebeliğimi.
Ftmnrutlu Benim de 17 ekim🤗 7 gün kala kan testi yaptım 2 çıktı bugün de çok çok silik çıktı idrar testim çok fazla sırt ağrım da var inşallah değerlerim yükselir🥹🥲
Yorgunanneeem Ftmnrutlu büyük ihtimal hamilesiniz öyleyse kaç aydır deniyordunuz herhangi bir sorun varmıydi benim de 17 Ekim adet tarihim bekliyorum pcos var bende
Edasusari Meltemanneolsun yumurta akı gibi bende de çok oldu bugün şaşırdım. Olmazdı normalde. Gebelik belirtisi mi oluyor ki. Bat 17 benim de
Ece_akan34 Kubra0606 bende birde regli olursun aktığını hissedersin ole hiç var sanki birseyler akıcak gibi
Meltemanneolsun Edasusari o da belirtiymis benim de bu kadar olmazdı bazen birden su bosaliyormus gibi oluyor. Ama işte umitlenmek de istemiyorum daha var adetime. Mevsim değişikliğinden usutuyorum mu acaba diyorum adeti bekleyecegiz mecburen
Ece_akan34 Edasusari göğüs ağrı var hani emzirdiğini zaman süt dolar rahatsız eder ole acıyor dokununca birde afedersiniz gaz var ikinci olucak benimde ama belirtiler hamilelik mi yoksa regli için mi bilemedim
Betulceeblog Ece_akan34 Benimde bat 17 ama yumurtlamayı geç gördüm kaç günde test yapmam gerekiyor bilen var mı ?
Meltemanneolsun Fnur-14 evet adet başlama tarihi e hamilesin o zaman. Yanlış mı biliyorum ki. 3 haftalık falan sanırım. Ne dedi doktor
Fnur-14 Meltemanneolsun hamilelik var gözüküyor ama pazartesi tekrar kan ver yükselecek mi falan bakmamız lazım dedi iki katına çıkmasını istiyoruz dedi