Fenerli6767 Kızlar detaylıyı kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran varmı kaçıncı haftada yaptırmamız gerek
aslaninannesi7 Fenerli6767 ben 23+4 de yaptırdım biraz daha büyüsün diye bekledim iyi ki de öyle yapmışım. Yüzü çok netti 24. Haftaya kadar yapılıyor
Aycaunalsimsek Fenerli6767 24.haftaya kadar yapılması gerekiyor. Ben 21+6 iken yaptırmıştım. Önemli olduğunu düşünüyorum. Her şeyine bakılıyor
minikbebegim06 Fenerli6767 ben 21 hafta 4 günlükken gidicem her şeyi daha detaylı görünüyormus 20.haftayi gecince öyle demislerdi
100924 Fenerli6767 yine bakılır ama biraz daha bekleseymişsiniz nerde yaptırıyorsunuz bu arada devlet özel ?
babyiscoming_ Fenerli6767 bebek hareketliyse zaten doktorlar görebiliyorlar her şeyini detaylıya girmeden çikolata muz vişne suyu falan için sıkıntı olmaz bence 🥰
Melmer 20+4 tü galiba yaptırdığım herşeye bakıyor öyle çok yüzünü göstermeyle uğraşmıyor ki organlara bakıyor zaten bana bir tane foto çıkarttı sadece. Yalnız kalbi görmek için çok bastırdı canım yandı hala o tarafa dokununca acıyor. Sinir oldum