Teslimenursevil Firdooo409 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah bi gün bende buraya öyle gelirim mustafa hocada şansımı gerçekten son kezde olsa denemek istiyorum
Firdooo409 Teslimenursevil inşallah inşallah rabbim kalbine göre versin kucağını doldursun inşallah ❤️ ben inanıyorum
Alpmom__ Teslimenursevil üstelik yine başka bir arkadaşım da şehir dışından geldi tüp bebek için . İkiz erkek bebişleri var
Cheryy1 Teslimenursevil ben sehir disindan gitmedigim için sizin icin surec nasil ilerler bilemiyorum şimdi yanlis yonlendirmeyeyim sehir disindan geleceginizi soylerseniz yardimci olurlar 🥰
Teslimenursevil Cheryy1 ilk görüşmeye adetliyken gittim başladık diyelim bana orda ilaç mı veriyolar ilk
edasaribek Teslimenursevil kefil olurmuyum asla ama cevremde boyle bir ornek oldugu icin soylemek istedim 🤲🏻❤️
Cheryy1 Teslimenursevil Evet öngörüşmeyi yapiyorsunuz zaten muayene ediyor eğer baslamaya karar verirsenizde hemen o gün ilaclariniz yaziliyor cunku zaten adet doneminizdesiniz ve musaitsiniz tedaviye baslamaya
Cheryy1 Teslimenursevil yumurta takibi icin gidiyorsunuz ama siz sehir dışındasınız iste nasil olur bilmem 1 hafta icerisinde yumurta takibi icin gitmistim ben
Yazmelegi_ Teslimenursevil benim bi yakinim gitti farklı yerde 4 deneme olumsuz oldu Mustafa beyde ilk deneme de tuttu
Teslimenursevil Yazmelegi_ çok memnun kalan var kuzum böyle sizlerde gidenleri yazınca ben faha çok umutlanıyorum