Alpmom__ Teslimenursevil üstelik yine başka bir arkadaşım da şehir dışından geldi tüp bebek için . İkiz erkek bebişleri var
Cheryy1 Teslimenursevil ben sehir disindan gitmedigim için sizin icin surec nasil ilerler bilemiyorum şimdi yanlis yonlendirmeyeyim sehir disindan geleceginizi soylerseniz yardimci olurlar 🥰
Teslimenursevil Cheryy1 ilk görüşmeye adetliyken gittim başladık diyelim bana orda ilaç mı veriyolar ilk
edasaribek Teslimenursevil kefil olurmuyum asla ama cevremde boyle bir ornek oldugu icin soylemek istedim 🤲🏻❤️
Firdooo409 Teslimenursevil inşallah inşallah rabbim kalbine göre versin kucağını doldursun inşallah ❤️ ben inanıyorum
Cheryy1 Teslimenursevil Evet öngörüşmeyi yapiyorsunuz zaten muayene ediyor eğer baslamaya karar verirsenizde hemen o gün ilaclariniz yaziliyor cunku zaten adet doneminizdesiniz ve musaitsiniz tedaviye baslamaya
Cheryy1 Teslimenursevil yumurta takibi icin gidiyorsunuz ama siz sehir dışındasınız iste nasil olur bilmem 1 hafta icerisinde yumurta takibi icin gitmistim ben
Yazmelegi_ Teslimenursevil benim bi yakinim gitti farklı yerde 4 deneme olumsuz oldu Mustafa beyde ilk deneme de tuttu
Teslimenursevil Yazmelegi_ çok memnun kalan var kuzum böyle sizlerde gidenleri yazınca ben faha çok umutlanıyorum