Hale_canoglu Esahan valla onu ben bilemem😂 ama kız nazlı erkek sabırsız derler zamanında gelsinler cinsiyetin hiç önemi yok
oglananneleri93 Hale_canoglu benimde sat göre 1 Haziran son gözüküyor onu bazalmam gerekiyor galiba dimi 🙈
Hale_canoglu oglananneleri93 belirli haftadan sonra doğacağı tahmini tarih yazıyor ultrason kağıdında onu baz alıp doğacağı aya bakınca benim marttı mesela mart hep erkekti bana kız dediler ama erkek cinsiyetimiz 🧿🙏💙
Merve_kucuk oglananneleri93 Ben de merak ediyorum. Benim doğum da haziran da olacak inşallah daha çok yeniyiz 🥹😍
Merve_kucuk oglananneleri93 8 Eylül son adet ☺️ 6 Ekim de olmam gerekiyordu 4 gün geçince test yaptım🥹
oglananneleri93 Hale_canoglu Çin takvimi Rus takvimi baktınız mı tutmadı mı hiçbirini hepsi hurafe aslında galiba
superstar_00 oglananneleri93 Tabiki Allah nasibinize kaç kız kaç erkek çocuğu olduğunu kaderinize yazmıştır.
Evremo 2024 senesi erkek geçti bence oğlumda dahil 2025 senesi kız. Ben şimdiden kız bebiş gelecek 2 kişi biliyorum
Merve_kucuk oglananneleri93 Çin takvimine bakayım isterseniz merak ettim gerçek doğum gününüz nedir? Benim bir kızım var bunda da kız gösteriyor ☺️ rabbim hangisini hayırlı görürse onu nasip etsin inşallah 🙏🏻