Hale_canoglu oglananneleri93 bence sene değilde ay olarak bakmak mantıklı çünkü mart hep erkek Nisan hep kız genelde burda okuduğum bende Mart da nasipse doğum erkek cinsiyetimiz arkadaşımda mart oda erkek ama nisan hep kızmış 💙
Merve_kucuk oglananneleri93 Ben de merak ediyorum. Benim doğum da haziran da olacak inşallah daha çok yeniyiz 🥹😍
01180322 yeni_anne2 ya ne Güzel Allah bize birer papatya nasıp etmiş. Bnm bide 9 aylık bı prensesim var
yeni_anne2 01180322 benim ilk gebelıgim ona ćok güzell seyler aldımm 🥰 detaylı yıa girecem allahın izniyle inşallah saglıklı sonuçlar aliriz
yeni_anne2 01180322 18+4 olduk bilmiyorum son zamanlarda çok görüyorum kız diyip erkek olan ama hayırlısı bakalım değişmez inşallah
01180322 yeni_anne2 maşallah, bakalm nasip neyse o. Bn daha bişey almadığım için sorun yok 😂tabi ilk kizmfan kalanlarda var
oglananneleri93 Hale_canoglu mantıklı olabilir doğru benim yeni daha mayıs sonu olur heralde ama merak ediyor insan çok
Hale_canoglu Esahan valla onu ben bilemem😂 ama kız nazlı erkek sabırsız derler zamanında gelsinler cinsiyetin hiç önemi yok