Elifimsib benim ilk gebeliğimde 4 buçuk Aya kadar sürmüştü ama bu da öyle olacak gibi inşallah sürmez çok kötü bi durum ama sonu güzel işte😊

Neslihannill o bende de var canım inşallah atlatırız hayırlısıyla yanma ve sürekli mide gazı sorunu bende var🤦‍♀️

ayseli16 yanma bende de var canım ilk başta bulantı vardı ama kusamıyordum şimdi kusma ve bulantısı var🤦‍♀️

zeynep59 Allah yardımcın olsun benimde 2 buçuk yaşında kızım var onunla ilgilenemiyorum o zoruma gidiyor sadece

Nonamea prilam ilk gebeliğimde bende de işe yaramadı bunda ne verirler bilmiyorum randevu bulamadım daha

Neslihannill ay gerçekten prilam sanki insanı bayıltıyor gece iki sabah bir tane içiyorum ama gözlerimi açamıyorum tüm gün doktorum sabahları eşzamanlı olarak bir prilam bir metpamid içebilirsin dedi onunda çok uyku yaptığını biliyorum içersem tüm gün yataktan çıkamam sanırım cesaret edemedim açıkçası içmeye🤦‍♀️ bugün bulantım biraz daha az gibi ama ağzımda çok fena bi tat var ne yaparsam geçmiyor yediğim her şeyin tadını da bozduğu için yemekten tamamen tiksindim

Beyzanur3 6+0 ve kusmaktan öldüm bugün prilam da ise yaramiyor bu ne yaaaa 3 yaşında oğlum ikimizde perişanız hele evin halini gördükçe geliyorlar bana