Kubra1609 inşallah teşekkür ederim doktoruma soruyum😊
Hamileliğin ilk aylarında aşırı mide bulantısı !
Elifimsib benim ilk gebeliğimde 4 buçuk Aya kadar sürmüştü ama bu da öyle olacak gibi inşallah sürmez çok kötü bi durum ama sonu güzel işte😊
Tunzalee38_ teşekkür ederim
yeni_anne2 şükür her halimize
Neslihannill o bende de var canım inşallah atlatırız hayırlısıyla yanma ve sürekli mide gazı sorunu bende var🤦♀️
mna_krkt benim ilk gebelikte 4 buçuk ayda bitmişti bunda nasıl olur bilemiycem
ayseli16 yanma bende de var canım ilk başta bulantı vardı ama kusamıyordum şimdi kusma ve bulantısı var🤦♀️
mna_krkt Allah yardımcın olsun maalesef zor ama Annelik işte
glycnkrt sorcam canım teşekkür ederim
zeynep59 Allah yardımcın olsun benimde 2 buçuk yaşında kızım var onunla ilgilenemiyorum o zoruma gidiyor sadece
- Düzenlendi
Anneolmak__ bende ilk gebelikte öyleydim bunda da öyleyim şuan maalesef 🤦♀️Allah yardımcın olsun
nergis-3567 amin canım inşallah bizde 4 aydan sonrasını bekliyoruz
Nonamea prilam ilk gebeliğimde bende de işe yaramadı bunda ne verirler bilmiyorum randevu bulamadım daha
ipos inşallah 1 haftaya biter iyice
Canan0699 sorcam canım teşekkür ederim
Havvabektas duydum ama fayda etmedi
Neslihannill zofer uyku yaptı mı sizde
Neslihannill ay gerçekten prilam sanki insanı bayıltıyor gece iki sabah bir tane içiyorum ama gözlerimi açamıyorum tüm gün doktorum sabahları eşzamanlı olarak bir prilam bir metpamid içebilirsin dedi onunda çok uyku yaptığını biliyorum içersem tüm gün yataktan çıkamam sanırım cesaret edemedim açıkçası içmeye🤦♀️ bugün bulantım biraz daha az gibi ama ağzımda çok fena bi tat var ne yaparsam geçmiyor yediğim her şeyin tadını da bozduğu için yemekten tamamen tiksindim
Beyzanur3 6+0 ve kusmaktan öldüm bugün prilam da ise yaramiyor bu ne yaaaa 3 yaşında oğlum ikimizde perişanız hele evin halini gördükçe geliyorlar bana