Ecrn2017 Wolf13 Merhabalar siz bana erkek dediniz ve ben de erkek hissediyorum, doktor kıza benzetti 12+4 de. Yeni görüntüler bunlar tekrar bi bakar mısınız acaba
Wolf13 Ecrn2017 yanılma payı olabilir, ama doktor daha iyi bilir canım . Kafa yapısı yanıltıcı oluyor bazen kese de hayırlısı olsun. Çıkıntısını göremedim nub’u da tam görünmüyor
Ecrn2017 Wolf13 Aynen hayırlısı bakalım, hiç bulantım olmadı bi de hissiyat tamamen erkek olunca bi şaşırdık
Wolf13 Melek38_ bebiş tam net belli değil canım , kese de yaniltici olabiliyor . Bebeğin tutulduğu yere bakarsak erkek diyebilirim değişebilir
Gzm799 Wolf13 Merhabalar bende baktırmak istiyorum izniniz olursa yaş 24 doğum tarihim 29.06.2000 Ama benim üçüncü gebeliğim ikisi düştü 🙏
Melek38_ Wolf13 banada erkek gibi geliyor ☺️ hem kusmam yok bulantımın az oldugu için hemde Çin takvimine görede erkek gözüküyor ama tabii hayırlı, sağlıklı evlat versin Rabbim 🤍🎈
Wolf13 Melek38_ bende çin takvimine baktım benim bebiş için bazı sayfada kız bazı sayfada erkke çıktı ☺️, Rus takvimi de var duydun mu hiç ?