Pparla Feroo merhaba ben iğne tedavisi ve aşılamayı Ali acarda yaptırdım tüp bebek Novafertil de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
Feroo Pparla sağol canım darısı sana inşallah. Benim ilki Fuat Ali yaptı oldu ama 8. Haftada düşük yaptım gelişmediği için 2. Ali Sami bey yaptı o kimyasal olmuştu herşeyin hayırlısı olsun
Derennn700 Seymarda inşallah kuzum Ruşen hoca yaklaşık 25 yıllık hekimmiş o yüzden bişgiaine güveniyorum allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırıx
Derennn700 Rabiacansu oy postuma yansıttığın pozitif enerjini yerim içim kıpır oldu inşalalh allahın izniyle alacaz bizde o güzel haberleri 🤗
Derennn700 Feroo yürüyorum hafif hafif kuzum benim zaten çok hareketli bi yaşamım yoktu standart ev kadını hayatı tutar allahın izniyle seninde evladını kucağına sağlıkla versin Rabbim 🤍🙏🏻
sedamusa Derennn700 çok teşekkür ederim canım inşallah senin içinde herşey yolunda gider 🥰4. Denemem 5AA çift transfer yapıldı
Pparla sedamusa umarım güzel haberler alırım alırsam inşallah ilk buraya yazacağım insan kendi anlayan insanlar ile konuşunca ferahlıyor 🥰
Derennn700 Pparla kesinlikle öyle kuzum çok zor bir yol sadece bu yoldan geçmiş insanlar seni anlar ben etrafımdakilere ilaçlar çok ağır süreç ağrı desem de yaşamayan anlamıyor malesef 🥲
Pparla sedamusa Derennn700 Merhaba kızlar nasılsınız normalde test yapmayacaktım ama forumları okurken Ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler varmış bende yaptım sizce ne kadar doğrumudur güvenmelimiyim
seymaaanurr Pparla ben dün yaptım 6.günümdü birşey çıkmadı strese soktu dururken. Bugün 7.günüm çok korkuyorum artık . Bazen diyorum ki tutmaması için hiç bir neden yok bazende hiç bişey hissetmiyorum adetim de 19 Ekim de. Sadece göğüs ağrım kaldı geriye
sedamusa Pparla canım ben hiç o testle denemedim ama burda deneyip pozitif sonuç alanlar olmuş okumuştum senin nasıl çıktı 🥰
Melisahmet Pparla yaa var gibi canım grbelikte ovulasyon yumurtlama günü gibi oluyor. Bence erken gebelikte de çıkar