Derennn700 Melisahmet inşallah bu da tutar sağlıkla devam eder canım sen bu süreçte neler yapıyorsun tecrübelerini paylaşabilir misin
Melisahmet Derennn700 doktorum sürekli yatma dedi. Ama kendimide yormuyorum biraz yatıyorum biraz otuyorum evin içinde yürüyorum. Akşamları 15er dk dışarda yürüyüş yap demişti. Bugün çıkıcam. Her gün yarım avakado havuç kabak çekirdeği ceviz badem yiyorum mutlaka. En az 3 litre su içiyorum 🥰
Rabiacansu Benim de geçen hafta cumartesi günü transferim oldu o günü de sayarsak 7 ya da saymazsak 6 benim de az önce test yaptım aşırı derecede silik ama varlığı belli yine de insan acaba mı diyor gerçekten zor baktım teste korkarak baktım
Seymarda Derennn700 merhaba deren sende mi Antep’te yaşıyorsun bende doktor Bülent gürhan kahraman ile Sanko hastanesinde yaptım
Derennn700 Seymarda canım evet bende antepteyim ben nova fertil Ruşen atmaca Sanko daha mı iyiydi acaba Ruşen hocayı çok övdüler
Rabiacansu Derennn700 aynı gün öğreneceğiz seninle net şekilde ama içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyor ayrıca ben de öyle kendimi dinlemediğim sürece pek belirti yok rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Derennn700 Rabiacansu ay kuzum inşallah birlikte pozitif haberimizi yazarız buraya çok ihtiyacım var Rabbim emeklerimizin karşlığını fazlasıyla versin inaşllah 🤍
Rabiacansu Melisahmet çok teşekkür ediyorum rabbimm isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin olmayan biri olarak o teste boş bakıp çöpe atmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum hepinize tüm kalbimle dua ediyorum inşallah tez zamanda hepiniz evlat sahibi olursunuz 🙏🏻
Seymarda Derennn700 anladım canım benim doktor işlemleri sankoda yapıyo sadece onun dışında kendi kliniği var canım Ruşen hocayıda duydum ama içini ferah tut 😘
Rabiacansu Derennn700 amiin inşallah inanıyorum oldu tüm kalbimle inanıyorum rabbim bu kez zamanı geldi dedi ve dualarımızı kabul etti öyle hissediyorum 🌸🥰
Rabiacansu Hee bir de anne adayları ben transferden beri miniğimle hep konuşuyorum uyurken uyanınca gün içerisinde hep konuştum göbeğimi hep sevdim okşadım iyi hissettiriyor bence deneyin siz de 💖🌸
Feroo Derennn700 canım öncelikle hayırlı olsun takdir Allah’ın inşallah pozitif olur sağlıkla kucağına alırsın bende tüp bebek hamilesiyim 6+1 deyiz konyadayim bnde daha önce 2 kez novafertilde yaptırdım 3. Denememi Ali acar yaptı ve oldu çok şükür rabbim inşallah bu zorlu yolda mücadele eden herkesin kucağını doldursun sana tavsiyem çok yatma evin içinde yürü hareket lazım bebeğe kan akışı gitmesi için inşallah hakkında hayırlısı olur
Pparla Feroo merhaba ben iğne tedavisi ve aşılamayı Ali acarda yaptırdım tüp bebek Novafertil de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
Derennn700 Feroo yürüyorum hafif hafif kuzum benim zaten çok hareketli bi yaşamım yoktu standart ev kadını hayatı tutar allahın izniyle seninde evladını kucağına sağlıkla versin Rabbim 🤍🙏🏻
Derennn700 Rabiacansu oy postuma yansıttığın pozitif enerjini yerim içim kıpır oldu inşalalh allahın izniyle alacaz bizde o güzel haberleri 🤗
Derennn700 Seymarda inşallah kuzum Ruşen hoca yaklaşık 25 yıllık hekimmiş o yüzden bişgiaine güveniyorum allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırıx