alarslan https://hizliresim.com/mj48nmc Kizlar bi bakın ya daha çok erken reglye 10 gün var ama silik çizgi çıktı bidaha ne zaman yapiyim test
Fulya90- alarslan 10 gün öğrenmek için çok erken zaten çizgi cok dışta gibi testen kaynaklı olabilir bide yerleşme kanaması 4 veya 5 haftalarda oluyor bu kadar erken olması imkansız
alarslan Fulya90- aslında bu yanlış bilinen bisey 10-15 günler olur yerleşme kanaması test verdim hamileyim çünkü ben hiçbir zaman regl öncesi kanama yaşamadım bel ağrım da vardı zaten 🫶
Fulya90- alarslan reglime 10 gün var dedin bu kadar erken hamilelik öğreniliyor mu peki kan testi mi verdiniz
alarslan @“Fulya90-”#p34239661 ben dedim yerleşme kanaması oldu diye ve hamileyim imkansız değil demek istedim ve normal olanı da ilk iki haftası zaten
alarslan Fulya90- evett reglye 10 gün var ve hamile olduğumu öğrendim zaten böyle öğrenen çok kişi var 10 gün kala testte olsun kan testinde olsun bende ilk idrar testinde sonra kan testinde öğrendim bugün
alarslan Fulya90- ben adet bittiği günün ertesi günü hamile kaldım büyük ihtimal ondan dolayı erken belli oldu bilmiyorum 🤷🏻♀️
alarslan Eylulasyamom ilk idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim hamile çıktım ama regl bitiminin ilk günü hamile kaldım diye düşünüyorum.