busecnyt0108 Sevda_mom amin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah yüce tabbim bir avazda kurtarsın 🫶🏼🙏🏼
Sevda_mom Svllkccc Benim de ilk gebeliğim yaklaşık 3 4 gündür regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor inşallah yakındır doğum 🤣
Svllkccc Sevda_mom birde bu ara kahvaltı yaparken midem bulanıyor kusmuyorum ama sadece bulanıyor bu normal mı acaba 😀😀
Sevda_mom Gorkemm yaa senin minnoşşların yeri rahat o zaman gelmek istemiyorlar 😬sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏☺️
Sevda_mom Svllkccc ben bu zamana kadar 2 defa istiğfar ettim sonra bir daha olmadı 38+3 haftalığız maşallah yormadı beni bebişim 🤣
Missgod Pinar0711 valla doğracak gibi de hissetmiyorum 😀😀erkek çocuğu 40-41 i bekliyor diyorlar öyleyse daha yolumuz çok
Missgod Sevda_mom valla çalışırken böyle değildim ama artk izne ayrılınca evin heryer gözüme batıyor sanki heryer pis ben bosa yatıyor gibiyim😀😀
Ness54 Sevda_mom son 238 gün 🤭😅 Daha 6+0’ız minik bezelyemle teyzeleri 🥰 Umarım tüm anneler sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirip güzel evlatlarına kavuşurlar🌺☺️
Sevda_mom Ness54 ouuuyyy çok minnak rabbim sağ Salim vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥹☺️🙏
HaticEc15 94 ama karnım aşağıya düştü ve yürümekte çok zorlanıyorum aşağıya baskı yapiyor erken doğma riskimiz var sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim inşallah. ❤️🤲🏻
Hayalimmm42 Sevda_mom benimde 13 gün kaldı bugun doktoruma gittim daha ne duruyon dürt şunu gelsin artık dedi gülüştük haftaya bidaha gel dedi bende de ara ara agrılarım oluyor belimde kasıklarımda ama geciyor sonra