mucizeolsunn Sevda_mom aminn inşallah 😍 az kaldıkça insanı bi heyecan kaplıyo acaba nasıl olacak neye benzeyecek diye 😁
Merve-dmr Secil1991 gün içinde hep hissediyorum ama bazen benimde durgun oluyor hissetmediğimde oluyor 🥰
Kubraakgn0 Emine-tfk Şükür bu haftadan sonra gelsede korkmana gerek yok gelişimini tamamlamış sayılıyor bildiğim kadarıyla 🥰
Emine-tfk Kubraakgn0 evet artık rahatım doktor da sıkıntı yok artık dedi 🙏😊 artık gelmesini bekliyoruz 🤗
snoopy Son 9 gün ama her gün bir gün daha dayan diyerek geçti. Düşük riskim vardı ve serklajlıyım. Allah’ıma hamd olsun bugünleri gösterdi. Sağlıkla kavuşuruz inşallah evlatlarımıza 🙏
Emine-tfk Kubraakgn0 kesinlikle ne ara bitti de sona geldik diyorum. İlk zamnlar hiç geçmiyor gibiydi 🤗😁
Busra5354 E_E1996 valla bilmiyorum bir sürü spor denedik gelmiyor niyeti de yok. Midemin orda kasılıp kalıyor sürekli. Agrılarım da çoğaldı yürümek bile zor geliyor artık 🥹
E_E1996 Busra5354 yoo benim midem çok rahat ama ilk zamandan karnım hep aaagidaydi çok zorlandım bu günlerde de karnım düşmüş baya aşağı sanki takatim kalmamış alt ağrıdan