Secil1991 Merve-dmr hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz acaba? Aynı haftadayız sizle o yüzden sordum ben bir kaç gün önce çok net hissettim bugün yok gibi 😔
Merve-dmr Secil1991 gün içinde hep hissediyorum ama bazen benimde durgun oluyor hissetmediğimde oluyor 🥰
Crocus20 aycatutall6121 benim rahim ağzım daha önce alındığı için zaten kısaydı ve 14. Haftada serklaj oldum. 24. Haftada da rahim kasılmalarım başladı kızım doğmak için baya sabırsızlanıyor sanırım. Hala erken doğum riskim kasılmalarım devam ediyor.
sanem_harun Sevda_mom son 6 gün yazıyor uygulamada ama ne Nişan ne su nede aşırı bir ağrı falan yok. Ordan oraya koşuyorum evin bütün işlerini yapabiliyorum çok şükür.
Emine-tfk Kubraakgn0 rahim ağzı kısalığı vardı ayrıntılı ultrasonda belli oldu 19. Haftada. Progestan kullanıyordum ona devam ettim sürekli. Ve yatarak geçirdim süreci kişisel işler dışında ayakta kalmadım. 36 haftalık olduk çok şükür 🙏😊
Kubraakgn0 Emine-tfk Şükür bu haftadan sonra gelsede korkmana gerek yok gelişimini tamamlamış sayılıyor bildiğim kadarıyla 🥰